SPORTURI  »  TENIS  »  DUBAI

FOTO Sorana Cîrstea explică de ce a ales să se mute în Dubai: „În suflet sunt româncă, dar...”

Sorana Cîrstea (33 de ani, 22 WTA) a vorbit despre decizia de a se muta în afara României. Tenismana locuiește acum în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Foto: Instagram +39   FOTO
Sorana Cîrstea (33 de ani, 22 WTA) a vorbit despre decizia de a se muta în afara României. Tenismana locuiește acum în Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 14:37 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 15:28

Sorana Cîrstea (33 de ani, 22 WTA) a vorbit despre decizia de a se muta în afara României. Tenismena locuiește acum în Dubai, în Emiratele Arabe Unite.

Sorana Cîrstea va evolua la turneul de la Dubai, unde o înfruntă astăzi în primul tur pe Sofia Kenin (25 de ani, 45 WTA). Românca a explicat de ce a ales să își stabilească domiciliul în Emirate.

Sorana Cîrstea explică de ce a ales să se mute în Dubai

Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

„M-am mutat la Dubai. De doi ani mi-am luat rezidența la Abu Dhabi, dar locuiesc la Dubai. Mereu mi-am dorit să locuiesc și în țară, dar și în afară, mai ales că sportul practicat de mine presupune să fii mereu plecat. 

Mi-am dorit să locuiesc 50%-50%, adică jumătate de an în România și jumătate de an în afară. Bine, impropriu spus jumătate de an, pentru că eu călătoresc extrem de mult”, a mărturisit Sorana Cîrstea la DigiSport.

Sorana Cîrstea: „În suflet sunt româncă, dar...”

Jucătoarea de tenis a explicat ce a contat în momentul în care a luat această decizie: „Jumătate de an, în general perioada de iarnă, sunt în Dubai, iar în restul anului, din primăvară și până la toamnă, sunt în București. 

Însă, acasă va rămâne tot timpul București, tot timpul România. În Dubai este mult mai bine din punctul de vedere al condițiilor pentru tenis, al condițiilor pentru pregătire și antrenament, însă în suflet sunt româncă”.

Sorana Cîrstea este la un loc distanță de cea mai bună clasare în ierarhia WTA

Parcursul de la turneul de la Abu Dhabi i-a asigurat o ascensiune de patru locuri în clasamentul mondial. Sorana a pierdut al 33-lea sfert de finală disputat în circuitul WTA. 

Cu toate acestea, grație prezenței în această fază, Sorana Cîrstea a urcat luni patru poziții în clasamentul mondial, de pe 26 pe 22. E la un loc distanță de cea mai bună clasare a carierei, poziția 21, atinsă pe 12 august 2013.

Citește mai multe știri din tenis:

Finalul unei ere în istoria ATP: niciun jucător cu rever cu o singură mână NU va mai fi în top 10!
ATO
Finalul unei ere în istoria ATP: niciun jucător cu rever cu o singură mână NU va mai fi în top 10!
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep le-a cerut daune de 10 milioane de dolari
PROCES
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep le-a cerut daune de 10 milioane de dolari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Freyya
Freyya  •  23 Februarie 2024, 13:35

a vazut vreunul in tribunele alea aproape goale un grupulet din UAE scandand numele Soranei? pare ca sfaturile tiriacului sa ia tot ce se poate si sa dea nimic in Ro sunt utile, dar scuza e jenanta si nu prinde

TZTZ
TZTZ  •  19 Februarie 2024, 10:13

Sigur este vorba de taxe. Dar nu inteleg de ce nu ne spun aceste lucuri...pana la urma este decizia lor unde vor sa se stabileasca si de ce.

kordell
kordell  •  18 Februarie 2024, 22:45

Paradisul parvenitilor din RSR , Dubaiul . Sunt atatea locuri elegante prin Europa si ei se duc in frickin' Dubai .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează