FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu, descumpănit după ce Dinamo a ajuns din nou aproape de Liga 2: „Mi-a fost greu să privesc”

Ionel Dănciulescu +43   FOTO
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 14:37 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 14:59

Ionel Dănciulescu (47 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, în prezent antrenor la echipa Clubului Sportiv din Ștefan cel Mare, a analizat prestația „câinilor” din meciul terminat la egalitate cu Voluntari, scor 1-1, în etapa #7 a play-out-ului Superligii.

Trupa lui Zeljko Kopic a ratat o mare șansă de a termina etapa pe un loc de baraj, iar acum depinde de rezultatele indirecte pentru ocuparea unui loc care să-i mai ofere o șansă de a continua în Superliga. Dănciulescu a oferit prima reacție după acest semi-eșec și nu a ezitat să critice prestația jucătorilor alb-roșii.

„Doar un miracol ne mai salvează” » Zeljko Kopic, resemnat după ce a dus-o pe Dinamo la un pas de Liga 2
DINAMO
„Doar un miracol ne mai salvează” » Zeljko Kopic, resemnat după ce a dus-o pe Dinamo la un pas de Liga 2

Ionel Dănciulescu, după Dinamo - Voluntari 1-1: „Multe greșeli tactice”

Dănciulescu deplânge situația prin care trec „câinii”, aproape de a doua retrogradare din ultimii trei ani. „Corbul” este de părere că Voluntari era o echipă de învins, însă au existat multe greșeli tactice în jocul lui Dinamo, iar Danciu a privit cu greu ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua.

„A fost un semi-eșec și o evoluție dezamăgitoare. Au dat golul de 1-0, dar Voluntari părea o echipă care trebuia numărată. Au primit gol la faza imediat următoare. Mi-a fost greu să privesc a doua repriză. Au fost multe greșeli tactice. Dinamo a obținut un punct, dacă stai să te gândești, pentru că Florea a avut o ocazie mare.

Radu Petrescu nu a avut o seară bună. Eu cred că au fost două lovituri de la 11 metri care nu s-a dat”, a explicat Ionel Dănciulescu, la „Digi Sport Matinal”.

A fost un meci crucial pentru noi, iar acum trebuie să vedem ce se întâmplă și în celelalte meciuri, iar apoi să jucăm aceste ultimele două meciuri. În ultimele meciuri am avut câteva momente bune, dar nu am fost la cel mai înalt nivel pe durata celor 90 de minute. Asta este unul dintre motivele pentru care ne aflăm în această situație.
Da, în acest moment, ar fi un miracol să ne salvăm. Mi se pare normal (n.r. supărarea fanilor). Ei iubesc acest club, îl susțin, sunt întotdeauna alături de echipă. Merg cu noi la toate meciurile din deplasare și e normal să fie dezamăgiți.

- Zeljko Kopic, după Dinamo - Voluntari 1-1

VIDEO. DINAMO - FC VOLUNTARI 1-1. Kopic, pesimist la conferința de presă, după un nou pas greșit al ”câinilor”: „Da, ar fi un miracol sa ne salvăm!”

Citește și alte știri:

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo îi „desființează” pe stoperii „câinilor”: „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”
Dinamo - Voluntari 1-1
Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo îi „desființează” pe stoperii „câinilor”: „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”
Ioan Andone a atins un subiect delicat, după Dinamo - Voluntari: „Cel mai rău lucru!”
DINAMO - VOLUNTARI 1-1
Ioan Andone a atins un subiect delicat, după Dinamo - Voluntari: „Cel mai rău lucru!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
creeperno534
creeperno534  •  27 Aprilie 2024, 22:41

Pe tine te-a prins deja ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Trotsky
Trotsky  •  27 Aprilie 2024, 22:15

1) interdicție la transferuri in vară & buzunare cusute + scouting a la Glăvan & Burca; 2) Burca ținut in brațe pana la calendele grecești cu un lot mai bine nu mă exprim; 3) iarna transferurilor pe model hai sa vedem cine vine la echipa in insolventa si pe penultimul loc;

rav410wrc
rav410wrc  •  27 Aprilie 2024, 21:55

"Specialistul" Digi, Corbu' o dadea pe Rapid campioana si pe Dinamo, ca evita pan' si locurile de baraj !! :)))) Amu', matematic vorbind, a doua "prezicere" inca sta-n picioare !? Iar faptul ca Danciu n-are nici o treaba e CERT !! ;)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close