Comentarii (9)
adriann_  •  19 Iunie 2019, 23:07

Nea Puiu a gresit din primul minut mergand pe mana lui Prunea in meciul cu Suedia. Echipa se face si in functie de adversar, Stelea era mult mai bine facut si mai dominant la mingile pe sus, Prunea avea reflexe mai bune. Folosirea lui Prunea in meciul cu Argentina era logica, in meciul cu Suedia era logic sa fie folosit Prunea. Sigur ca acum e simplu, dar argumentul e logic si nu are legatura cu desfasurarea ulterioara a meciului.

cornelconasu  •  19 Iunie 2019, 22:50

Prunea a apărat extraordinar în acel meci iar vina golului luat aparține lui Popescu și Prodan ! Prunea a ieșit târziu pentru că sus-numiții au fost de lemn nu au reacționat !

serg_iordan  •  19 Iunie 2019, 21:51

Echipa de atunci nu avea nevoie de antrenor... regili avea mai multă autoritate decât acum la viitoru

serg_iordan  •  19 Iunie 2019, 21:48

Trebuia sa îl schimbe e prunea cu stelea la penalty-uri dar treaba e ca in acel meci nu au fost penalty-uri

alexxxander  •  19 Iunie 2019, 21:32

Trebuia titularizat de la inceput Stelica datorita staturii, Prunea avea reflexe dar era zero barat la centrari! Prunea n-a avut ce apara cu SUA, iar cu Argentina a gresit la golul doi al lor, i-a bagat in meci si ne-au "calarit pe final, asa ca n-a aparat excelent!!!

Oana Stanciu  •  19 Iunie 2019, 21:35

Rămân la aceeași părere - istoria nu se mai repetă. Numai că istoria trebuie respectată, iar tata Puiu a scris istorie. El trebuie să fie felicitat și respectat pentru tot ce a oferit fotbalului românesc și nu jignit cu lugubrități dâmbovițene. El nu cere să revină la cârmă, așa că renunțați la a-l califica drept expirat, fixist etc. Căciula lui n-o vor purta prea mulți!

Cantemir Mefa  •  19 Iunie 2019, 21:09

O altă greşeală imensă a selecționerului de atunci a fost şi selecționarea ortopedului (musca fără cap) în defavoarea unui fotbalist în vârf de formă (Ioan Timofte), justificând că joacă pe acelaşi post cu Hagi. Chiar şi Lucescu afirma că Hagi e jucător de 65 de minute. Dacă în prelungiri îl înlocuia pe Hagi cu I. Timofte, jucam poate fonala cu Italia! Mare fixoman Puiu!

Bolon Yokte  •  19 Iunie 2019, 21:00

Tactica lu tata Puiu cu pupat de icoane în spatele bancii echipei și încăpățînarea prosteasca de al ține pe Prunea în teren -total neinspirat și ieșit din formă ne-a costat calificarea în semifinale! Cu el antrenor ne batu și Albania nu? Să stea la pensie e expirat de mult pt. fotbal (și pt. politică! ).Ambele sînt căciuli prea mari pentru el,e depășit!

pistaareicter  •  19 Iunie 2019, 20:51

Dupa 0-1 cu Albania la campionatul European, acestui individ ii este luata permisiunea de-a vorbi, nu mai inviati MUMII!

Comentează