SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - CSM CONSTANȚA

Dinamo a câștigat derby-ul „Ligii Zimbrilor”

FOTO: Captură TV @Pro Arena
FOTO: Captură TV @Pro Arena

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 19:01 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 19:01

Dinamo București a învins-o pe CSM Constanța, scor 30-25, în derby-ul rundei cu numărul 12 din Liga Națională de handbal masculin. 

Dinamo și CSM Constanța au avut meciuri strânse, însă în partida de vineri echilibrul nu a fost păstrat decât în prima repriză. Antrenorul constănțenilor a spus înaintea meciului că echipa să se va concentra mai mult pe partida de marți din European League, Tatabanya.

Dinamo a pierdut cu Fuchse Berlin în EHF European League, dar au existat greșeli de arbitraj
EHF EUROPEAN LEAGUE
Dinamo a pierdut cu Fuchse Berlin în EHF European League, dar au existat greșeli de arbitraj

Dinamo a început să se distanțeze după douăzeci de minute, când handbaliștii antrenați de Xavi Pascual au început să lege mai bine acțiunile. Scorul pauzei a fost 16-11. Jucătorii de la malul mării s-au remarcat cu câteva faze spectaculoase, dar cei care au punctat pe tabelă au fost handbaliștii din Ștefan cel Mare.

Doar doi jucători de câmp nu au marcat pentru Dinamo

A doua repriză a aparținut dinamoviștilor care au marcat pe bandă rulantă, aproape toți jucători reușind să marcheze cel puțin un gol. Doar Kasparek și Militaru rămânând în afara listei de marcatori. Partida s-a încheiat 30-25.

Campioana României a înregistrat a 12-a victorie în acest sezon, acumulând 36 de puncte, în timp ce Constanța a înregistrat a doua înfrângere și a rămas pe locul al treilea cu 28 de puncte.

Pentru ambele formații urmează confruntările din EHF European League, pe 28 noiembrie, Dinamo urmând să joace în deplasare cu HC Izvidac, iar CSM Constanța, pe teren propriu, cu Tatabanya

Echilibru în Supercupă

Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon, în finala Supercupei României, când Dinamo s-a impus la limită, pe teren propriu, 26-25, după un final încins. De altfel, CSM Constanța a pus probleme mari bucureștenilor și în sezonul trecut, când le-a provocat singura înfrângere pe plan intern, eliminându-i din Cupa României, în faza sferturilor de finală.

Citește și alte știri din handbal: 

Am învins Elveția și la handbal! »  Victorie pentru România în primul meci de la Trofeul Carpați
TURNEU
Am învins Elveția și la handbal! » Victorie pentru România în primul meci de la Trofeul Carpați
La CSM București, pe bani publici, ești răsplătit și dacă nu ai îndeplinit obiectivele! GSP are clauzele din noul contract al lui Adi Vasile
CSM București
La CSM București, pe bani publici, ești răsplătit și dacă nu ai îndeplinit obiectivele! GSP are clauzele din noul contract al lui Adi Vasile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează