INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Probleme pentru Dennis Man. De ce nu va fi azi în lotul Parmei

Dennis Man vs Ionuț Nedelcearu, etapa trecută, în Palermo - Parma 0-0 / Foto: Imago
Dennis Man vs Ionuț Nedelcearu, etapa trecută, în Palermo - Parma 0-0 / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 09:23 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 10:08

Dennis Man nu e în lotul Parmei pentru meciul de astăzi cu Lecco, din cauza unei accidentări suferite etapa trecută, împotriva lui Palermo.

Antrenorul Parmei, Fabbio Pecchia, a sperat până-n ultimul moment să-l recupereze pe Dennis Man. Vineri la prânz, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Lecco, de sâmbătă, tehnicianul italian îi asigura pe jurnaliști că are tot efectivul la dispoziție.

Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a lui Adrian Mititelu Junior: „Chiar acum am discutat cu patronul”
FCU Craiova
Ultimele informații cu privire la starea de sănătate a lui Adrian Mititelu Junior: „Chiar acum am discutat cu patronul”

Dennis Man s-a accidentat la antrenament

Seara, în schimb, când a fost anunțat lotul, internaționalul român nu s-a mai regăsit printre cei nominalizați. Motivul este o întindere musculară cu care Dennis s-a ales la antrenament. Etapa trecută, la 0-0 cu Palermo, Pecchia îl înlocuise în minutul 83.

Man n-a făcut o partidă bună, atunci. El a primit nota 5,5 din partea publicației Parma Live, care a notat: „După o iarnă uluitoare, primăvara este lentă: românul a încercat până la final, dar în afara unui șut cu stângul de la o distanță medie n-a creat niciun pericol”.

Etapa trecută, Dennis Man a pierdut duelul cu Ionel Nedelcearu

El l-a avut ca adversar direct pe Ionuț Nedelcearu, care a câștigat duelul, potrivit publicației amintite. „Man i-a pus probleme în câteva rânduri, dar per total n-a tremurat în fața lui și a făcut un meci bun”.

Dennis Man este foarte curtat în această primăvară. Are o ofertă de prelungire a contractului cu Parma, scadent în 2025, dar de serviciile sale se interesează și alte cluburi.

Printre acestea, Borussia Dortmund, care îl vede drept o soluție în cazul în care pleacă olandezul Malen. Nemții ar fi dispuși să dea între 12 și 14 milioane de euro, potrivit presei germane.

Ce spune impresarul Victor Becali despre situația lui Dennis Man

Impresarul lui Dennis Man, Victor Becali, a admis că „multe echipe îl urmăresc, dar nimeni nu poate să facă… este un jucător sub contract, perioada de mercato nici nu este deschisă.

Întâi să termine campionatul, să fie promovat, să se deschidă perioada de transferuri. El este bine, liniştit, vrea să promoveze cu echipa. Se simte bine la Parma, ce va fi va fi”.

VIDEO. MATCHPREVIEW FCSB - Farul

Mai puteți citi:

Croșeu după croșeu pentru Dinamo! Adio, siglă?! „E o problemă, n-o să mai joace cu ea”

Decizia-surpriză luată de jucătorii liderului FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Eforturile lor doar noi le știm!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close