SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV

ACUZE DE DOPAJ ÎN MASĂ LA CORONA BRAȘOV // Precizare importantă în scandalul dopingului din handbal: nume nou pe lista jucătoarelor notificate

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 11:22

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate că întreg lotul de handbal feminin al Coronei Brașov e suspect de dopaj. Și că 3 jucătoare au fost deja notificate oficial. 

Luni seară, autoritățile - inclusiv președintele FRH, Alexandru Dedu - confirmaseră că pe lista jucătoarelor notificate ar fi Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur, toate 3 componente ale naționalei de handbal care trebuie să plece spre Mondialul din Japonia. 

În urmă cu câteva momente, informațiile autorităților au fost updatate: pe lista jucătoarelor notificate apare Daciana Hosu (21 de ani) în locul Dariei Bucur! Hosu nu face parte din lotul României pentru Campionatul Mondial. 

Suspiciunea de dopaj rămâne însă asupra tuturor jucătoarelor din lot, dar numai 3 dintre ele au fost notificate oficial până acum pentru că au apelat la tratamentul cu laser intravenos, terapie interzisă de WADA. 

Agenția Națională Antidoping (ANAD) nu a notificat până în acest moment nici restul jucătoarelor de la Corona Brașov, nici clubul, nici Federația Română de Handbal. 

Citește și:

 S-au dat de gol pe Instagram! Poze COMPROMIȚĂTOARE cu jucătoarele Coronei suspectate de dopaj: „A căzut cerul pe noi!” » Echipa GSP e la Brașov și are cele mai noi informații

EXCLUSIV // CUTREMUR ÎN SPORTUL ROMÂNESC: handbalul feminin acuzat de dopaj! Trei jucătoare din lotul de Mondiale au fost notificate că au apelat la o terapie interzisă!

EXCLUSIV // Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, prima reacție în cazul de dopaj: "Regret! Am fost informați de ANAD despre acest caz"

EXCLUSIV //  Convocări de ultimă oră la naționala de handbal? Patricia Vizitiu, Elena Dache, Laura Chiper și Anca Plocoșer merg la Mondiale!

EXCLUSIV // Prima reacție a Federației Române de Handbal! Alexandru Dedu: "Nu știu acum dacă jucătoarele în cauză merg la Mondiale!"

EXCLUSIV // Cristi Balaj, președintele ANAD: "Certific existența unor notificări ca urmare a suspiciunii de utilizare a unei metode intezise!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lionforever
lionforever  •  19 Noiembrie 2019, 14:18

RDG, rusii, americanii au castigat zeci de medalii prin folosirea dopingului ai nostrii deși se dopeaza nu reusesc decat sa se faca de ras.

bazinga
bazinga  •  19 Noiembrie 2019, 11:45

JENANT!Suntem si noi campioni la ceva....la TRISHAT!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează