INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

SUA Îl mai recunoașteți? Reconvertit profesional de la fotbal, starul argentinian este campion la Miami!

Gonzalo Higuain a dat mingea de fotbal pe paleta de padel
Gonzalo Higuain a dat mingea de fotbal pe paleta de padel

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 16:19 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 16:28

Gonzalo Higuain (36 de ani), atacantul retras în 2022 de la Inter Miami, a ieșit din fotbal și s-a apucat de padel. Argentinianul a câștigat titlul la Open Miramar, alături de venezueleanul Tarek Deham. „Pipita” are 31 de goluri în 75 de selecții la naționala albicelestă și a câștigat 15 trofee cu Real Madrid, Napoli, Juventus și Chelsea.

A cucerit titlul de capocannoniere în Serie A, cu 36 de goluri, record stabilit în 2014-'15 (și egalat patru ani mai târziu de Ciro Immobile), și a câștigat campionatul în Spania și Italia, dar n-a rămas în lumea fotbalului. Retras în 2022 de la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham, și la care joacă acum Leo Messi,

Gonzalo Higuain n-a abandonat sportul și nu-l face numai de plăcere. La 36 de ani, „Pipita" s-a reconvertit profesional și s-a lăsat atras de un sport din ce în ce mai popular, padel. Și începe să facă și primele performanțe!

Îl mai recunoașteți? Reconvertit profesional de la fotbal, starul argentinian este campion la Miami!
Gonzalo Higuain și primii bani câștigați din padel

Premiul câștigat a fost de doar 300$!

Cotidianul Ole, preluat în Italia de Corriere dello Sport, a anunțat că fostul mare atacant argentinian a câștigat trofeul pus în joc la „Open Padel Club" din Miramar (Miami), al cărui proprietar este un ex-jucător de padel, Alejandro Lasaigues. Premiul câștigat cu acest prilej a fost o sumă modică de 300 de dolari, dar satisfacția de a se simți în largul său și când practică acest spor este neprețuită.

La Real Madrid s-a simțit cel mai bine

Higuain a marcat 366 de goluri în 785 de meciuri ca profesionist, dintre care 121 la Real Madrid, după ce s-a transferat de la River Plate la vârsta de doar 20 de ani. A continuat să aibă succese importante în Serie A cu Napoli și Juventus (a luat opt trofee), însă împrumuturile sale la Chelsea și AC Milan au fost mai puțin fructuoase, cu londonezii bifând unicul său titlu continental.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Doi jucători ai Gironei au ajuns de la antrenament la spital. Episodul horror și consecințele accidentărilor!
SPANIA
Doi jucători ai Gironei au ajuns de la antrenament la spital. Episodul horror și consecințele accidentărilor!
„Suntem nebunește de buni”. Și antrenorul e uimit de performanța nemaipomenită a lui PSV Eindhoven, prima din Europa care a depășit suta!
ȚĂRILE DE JOS
„Suntem nebunește de buni”. Și antrenorul e uimit de performanța nemaipomenită a lui PSV Eindhoven, prima din Europa care a depășit suta!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
branzoi
branzoi  •  26 Aprilie 2024, 19:53

Ati uitat sa mentionati ca este vorba de un turneu pentru amatori. Chiar si-asa e bine ca omul are entuziasm.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Aprilie 2024, 19:16

...nu m a interesat niciodata ...

achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  26 Aprilie 2024, 17:49

Groparul Argentinei la Mondialul din 2014 si un an mai tarziu la Copa America. Ramane in istorie ca un loser si ratangiul ce le-a pus cupa moniala pe tava nemtilor in 2014.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează