FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Strică Farul sărbătoarea FCSB-ului? Gică Hagi: „Avem oxigen. Jucătorii sunt foarte conectați”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 16:08 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 17:25

Cu un parcurs spectaculos în play-off, care a urcat-o pe locul 2 în Superligă, Farul Constanța vrea să strice planurile celor de la FCSB de a sărbători câștigarea titlului din punct vedere matematic încă din această etapă.

Campioana în exercițiu speră la un succes, în meciul programat sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Națională, care să o mențină pe loc de calificare directă în cupele europene.

Luptă dinamitată în play-off » Cine a luat licență pentru cupele europene
LICENȚĂ UEFA
Luptă dinamitată în play-off » Cine a luat licență pentru cupele europene

Gică Hagi a prefațat duelul cu FCSB

„Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București. Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine.

Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm ca noi să fim cei care biruim”, a declarat Gică Hagi. Constănțenii speră să-și ia revanșa și pentru rezultatul din turul play-off-ului, 0-1 pe teren propriu, singura înfrângere din această fază a campionatului.

„Meritam mai mult de la acel meci”, a spus Hagi, care este interesat doar de ceea ce va face echipa sa: „Eu știu că am meciuri dificile de pregătit, în care putem să pierdem sau să câștigăm. Luăm fiecare joc în parte și ne luptăm”.

Farul, fără Cojocaru cu FCSB

Managerul tehnic al constănțenilor nu-l va avea la dispoziție pe atacantul Ionuț Cojocaru, revelația acestui sezon, care a lipsit și la meciul cu Rapid București, din cauza unor probleme musculare. „Nu cred că poate reveni în următoarele două săptămâni, dar apar Andronache și alții care nu au prins prea multe minute.

Să nu uităm de Amine Benchaib, care a intrat cu Rapid și a făcut diferența. Este un jucător care nu a apărut în acest sezon pentru că a fost accidentat, dar are mult talent. Mai trebuie să muncească, să se adapteze la noi, dar cred că poate fi un jucător foarte bun”, a spus Hagi.

2 victoriiși un egal a înregistrat FCSB în meciuri cu Farul Constanța din acest sezon al Superligii

Citește și:

Daniel Niculae riscă închisoarea » Ce spune legea: perioada pe care poate fi încarcerat
RAPID
Daniel Niculae riscă închisoarea » Ce spune legea: perioada pe care poate fi încarcerat
Tachtsidis vs Mutu e doar vârful » 3 cazuri, toate distructive, au ruinat obiectivele cluburilor în acest sezon
SUPERLIGA
Tachtsidis vs Mutu e doar vârful » 3 cazuri, toate distructive, au ruinat obiectivele cluburilor în acest sezon

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
Stelian66
Stelian66  •  27 Aprilie 2024, 22:58
Postat de Gelu.oprisan pe 26 Aprilie 2024, 17:09

Dl. Hagi sa-si aminteasca de meciul cedat de Steaua celor de la Viitorul Constanta in Ghencea pentru a ramane in liga 1. A venit vremea rasplatirii acelui ajutor acordat. Steaua (FCSB) campioana!!!

Stai liniștit , micuțul Hagi închina pe bandă rulantă punctele la templul lui Gigi .

o_bic
o_bic  •  27 Aprilie 2024, 11:09

Majestate,dacă-l bați pe jiji diseara scriu in fiecare zi ca Eanix e viitorul balon de aur!!! Hahahaha !!!

alexgabriel63
alexgabriel63  •  26 Aprilie 2024, 19:58

Se știe clar ca ciobanul pușcăriaș ,are doua capre ,pe care le ia la maciuca ,cam de câte ori vrea . Una din capre este Farul lui Hagi și cealaltă este Universitatea lui Rotaru !!! În concluzie trăiască ,,OMENIA și FRATIA " între ciobanul pușcăriaș, Becali ,,regele" Hagi și papagalul de serviciu Rotaru !!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează