OPINII  »  EDITORIAL

Bravo, Rotaru! Ai făcut foarte bine că ai scăpat de Cârțu!

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 15:10 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 15:23

Așadar, ce se zvonea de ceva vreme s-a înfăptuit astăzi: Mihai Rotaru l-a curățat pe Sorin Cârțu. Sau a curățat Universitatea de Cârțu. Universitatea lui, cea înființată cu sprijin PSD în 2013. 

Că Universitatea lui Cârțu - aia din '64, din '74, din '83 sau din '91 - nu va scăpa nicicând de amprenta lui Cârțu. Pentru că dragostea și amintirile nu se șterg prin ordin politic. Sau nu se curăță, ca să rămânem la cuvântul atât de drag finanțatorului oltean.

Așadar, de astăzi, Universitatea lui Rotaru nu mai e obligată să respire fotbal prin niciun por. Rămâne doar cu cei atât de dragi lui Rotaru. Cu cei care nu-l contrazic pe nea Mihai nici când acesta spune că afară-i noapte, deși e abia miezul zilei.

Bravo, Rotaru! Ai făcut foarte bine că ai scăpat de Cârțu!
Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

De astăzi, nimeni, dar absolut nimeni nu-l va mai contrazice pe Rotaru când va dori să schimbe sistemul de joc. Ori când se va închipui Gigi Becali și va dicta primul "11" și schimbările.

De astăzi, Rotaru va putea face tot ce-și dorește. Ba nu, nu chiar tot. Abonament în Ghencea nu-și va mai putea cumpăra. Măcar până se întoace Steaua/FCSB în Ghencea...


Comentarii (68)
George111
George111  •  20 Iunie 2023, 14:49

Precizare: UNIVERSITATEA CRAIOVA (STIINTA) este DESAFILIATA, RETROGRADATA sportiv in Liga a doua si FALIMENTATA de Mititelu. Acum in Liga intai sant doua CLONE: - csu infiintata de M Sandu, PSD si Olguta direct in liga a doua. - FCU care a pornit din liga a patra.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  19 Iunie 2023, 12:23
Postat de FCUCraiova pe 16 Iunie 2023, 23:44

Nu ma intereseaza Care este , pe mine ma intereseaza sa va desfiintati voi , sa nu mai existati

Pai iti dau o veste proasta, se termina si procesul palmaresului si, odata cu el, se termina si jocul vostru, toata lumea o sa vada ce inseamna fcu.

suporterucv
suporterucv  •  18 Iunie 2023, 17:27

Actualul club s-a infiintat in primul rand cu sprijinul tuturor CONDUCATORILOR de fotbal din Romania, care au votat aproape in unanimitate (185 voturi pentru, 6 abtineri, niciunul impotriva) acordarea unui loc in liga 2 pt orasul Craiova, in 2012 !! Apoi cu sprijinul Olgutei (primar PSD) si al lui P Badea (sef la PNL la acea vreme), care au gasit destul de rapid finantatori (trei la numar - Rotaru, Andrici si Beze) dispusi sa investeasca in noul proiect fotbalistic. Intre timp, fosta FCU a intrat in faliment (2014) si a si pierdut marca notorie in justitie (2017), in favoarea Clubului Sportiv al Min Educatiei, condus de P Badea si in prezent. Simplu.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează