FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 14:31 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 18:25

FCSB și Rapid, prin vocile patronilor Gigi Becali și Dan Șucu, și-au manifestat interesul de a-l transfera pe Louis Munteanu (21 de ani), atacantul Farului împrumutat de Fiorentina. Cei doi au aflat cât trebuie să plătească pentru unul dintre cei mai doriți jucători din Superliga.

FCSB este aproape campioană. Trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) are 13 puncte avans față de CFR Cluj și Universitatea Craiova, ocupantele locurilor 2 și 3, iar roș-albaștrii pregătesc deja sezonul european. Gigi Becali a pus ochii pe Louis Munteanu, vârful lui Gheorghe Hagi de la Farul care a punctat de 3 ori în play-off în 4 meciuri.

De Louis Munteanu s-a interesat și Rapid, potrivit unui anunț făcut de Dan Șucu în urmă cu o lună. Cele două echipe vor trebui să plătească o sumă importantă pentru jucătorul care aparține de Fiorentina.

Controversatul patron care i-a schimbat viața lui Raul Rusescu: „Nu am mai spus-o public până acum. E superșmecher!”. Nu se referă la Becali
GSP LIVE
Controversatul patron care i-a schimbat viața lui Raul Rusescu: „Nu am mai spus-o public până acum. E superșmecher!”. Nu se referă la Becali

Louis Munteanu costă 1,5 milioane de euro » Fiorentina, dispusă să renunțe la serviciile atacantului dorit de FCSB și Rapid

Vârful constănțenilor, împrumutat de la Fiorentina până la finalul acestui sezon, costă 1,5 milioane de euro, potrivit Fanatik. Fiorentina va avea ultimul cuvânt de spus în privința viitoarei destinații a lui Munteanu. Asta nu înseamnă faptul că Gigi Becali sau Dan Șucu ar putea plusa pentru un eventual transfer.

Negocierile cu FCSB sunt ceva mai avansate, însă nu este exclus să intre „pe fir” și Rapid, sau o altă formație-surpriză, notează sursa citată.

Pentru Becali suma nu ar fi una prea ridicată, având în vedere că tot 1,5 milioane de euro a plătit pe Compagno de la FCU Craiova, iar pe Miculescu a plătit cu 200.000 de euro mai mult.

Atacantul, care a bifat o selecție la națională, a crescut la Academia Hagi, iar în vara lui 2019 a fost promovat la echipa mare.

În septembrie 2020 a fost cumpărat de Fiorentina pentru 1,7 milioane de euro. A jucat doar la echipa de juniori, iar în august 2022 Farul l-a adus sub formă de împrumut pentru un sezon. În vara lui 2023, Hagi a reușit să obțină prelungirea înțelegerii până în iunie 2024

Mie îmi place de Louis, dar trebuie să vorbesc cu Gică. Trebuie ca el să-mi dea voie să vorbesc cu Fiorentina. 

Eu voiam să fac așa, să-i spun lui Hagi: «Să-l iei tu și să dau eu banii. Tu să-l iei și să mi-l dai mie împrumut. Dacă negociez eu, Fiorentina cere mulți bani. Dacă îl vrei tu, Fiorentina nu cere mult».

- Gigi Becali, în februarie 2024

1,5 milioane de euroe cota lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt

8 goluriîn 28 de meciuri are Munteanu în acest sezon

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Raul Rusescu, comparație între echipele campioane pentru care a evoluat de-a lungul carierei și FCSB 2024

Citește și alte știri:

Presa din Glasgow îl dă ca și plecat pe Ianis Hagi la noua echipă: „Transferul lui acolo este inevitabil”
SCOȚIA
Presa din Glasgow îl dă ca și plecat pe Ianis Hagi la noua echipă: „Transferul lui acolo este inevitabil”
E gata: Budescu și-a luat la revedere de la colegi și a plecat de la Farul!
FARUL
E gata: Budescu și-a luat la revedere de la colegi și a plecat de la Farul!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (33)
Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  21 Aprilie 2024, 15:27
Postat de mafa pe 20 Aprilie 2024, 21:58

Intreaba-ti mama.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  20 Aprilie 2024, 21:58
Postat de Blacknoirbeard pe 19 Aprilie 2024, 17:30

septare,clona fc r nu este rapid. sa vorbesti tu de gramatica cand nu ai scris niciun cuvant de acolo corect. prost esti bah.

Intreaba-ti mama.

Blacknoirbeard
Blacknoirbeard  •  20 Aprilie 2024, 19:30
Postat de VanBasten2000 pe 20 Aprilie 2024, 08:46

Echipa de pe locul 5 care v-a tot umilit recent.

pai nu ne-au umilit ci ne-a ajutat sa castigam campionatul,dar eu te-am umilit non stop pe gsp.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează