FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - OȚELUL 1-1

7 momente din Farul - Oțelul care nu s-au văzut la TV: criza de nervi a lui Gică Hagi, cine a fost aplaudat de tot stadionul + Cine a fost ținta #1 a galeriei

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 08:31 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 09:51

Duelul dintre campioana Farul Constanța și Oțelul Galați, scor 1-1, s-a disputat pe un fond sonor deosebit, asigurat de cele două galerii. ♦ Ambele au cântat și după fluierul de final, chiar dacă băieții lui Gică Hagi și-au dezamăgit din nou suporterii. ♦ Multe momente petrecute pe parcursul jocului au scăpat însă camerelor de luat vederi.

7 momente din Farul - Oțelul care nu s-au văzut la TV

1. Chiar dacă organizatorii au anunțat că s-a jucat cu „casa închisă”, stadionul nu a fost plin. Câteva sute dintre cei aproape 2.000 de abonați au lipsit, fiind multe locuri goale la Tribuna A și în peluză.

Probabil că au preferat o plimbare pe malul mării, la Constanța fiind sâmbătă o zi de primăvară, cu soare puternic și 18 grade.

Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”
Farul - Oțelul 1-1
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”

2. Lovitura de începere a partidei a fost dată de Mihai Guriță, golgheter la ambele echipe în anii 2000, motiv pentru care ambele galerii l-au aplaudat.

În vârstă de 51 de ani, fostul atacant a venit tocmai de la Suceava, ocazie cu care l-a vizitat pe bunul său prieten Cosmin Pașcovici, fost coechipier la formația de la malul mării.

3. Constantin Budescu a fost lăsat să execute lovitura de pedeapsă a constănțenilor de către celălalt veteran al Farului, căpitanul Ionuț Larie.

Decarul în vârstă de 35 de ani nu mai înscrise din 10 decembrie, când punctase tot de la punctul cu var, împotriva fostei sale formații, Petrolul Ploiești.

Cei doi sunt principalii marcatori ai campioanei în acest sezon, Larie având 7 goluri, în timp ce Budescu a punctat de 6 ori.

4. Atacantul oaspeților, Anes Rusevic a fost foarte nervos în prima repriză. L-a certat pe asistentul Ferencz Tunyiogy pentru o semnalizarea unui ofsaid, apoi s-a contrat cu fundașul Mihai Popescu, fiind avertizat verbal de centralul Rareș Vidican.

Câteva momente mai târziu, a irosit o ocazie imensă de a restabili egalitatea.

5. Gică Hagi a făcut o criză de nervi la marginea terenului, după golul egalizator al gălățenilor. Managerul tehnic al campioanei și-a certat jucătorii, principalul vizat fiind Dragoș Nedelcu, căruia i-a reproșat că nu a gândit faza care a dus la reușita lui Frederic Marciel.

6. În lipsa lui Dorinel Munteanu, echipa a fost condusă de secundul Dorin Toma, care a stat în permanență la marginea terenului, dând indicații. Din când în când, se îndrepta însă spre banca tehnică, unde discuta cu celălalt secund, Sorin Haraga, și cu team-managerul Cristian Sârghi.

Gălățenii au negat însă faptul că ar fi luat legătura în timpul jocului cu Dorinel Munteanu, rămas acasă din cauza unor probleme medicale.

7. Înlocuit de Gheorghe Hagi cu 10 minute înainte de final, Rivaldinho a fost admonestat de fanii constănțeni, care i-au reproșat ratările uriașe din duelul cu Oțelul. Brazilianul are 5 goluri înscrise în acest sezon, ultimul în primul joc din acest an, victoria din fieful Universității Craiova.

Citește mai multe știri de la Farul - Oțelul:

A „spart” Farul, în direct la TV: „Nu arată a echipă de play-off”
FARUL
A „spart” Farul, în direct la TV: „Nu arată a echipă de play-off”
Gică Hagi, bulversat: „Vedem mâine! Chiar nu știu acum”
Farul - Oțelul 1-1
Gică Hagi, bulversat: „Vedem mâine! Chiar nu știu acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
godot
godot  •  25 Februarie 2024, 12:42

Punctul 7 nu cred că e corect, parcă publicul a vociferat la adresa lui Hagi pentru că a scos atacant și a băgat fundaș, adică a tras de egal, nu să câștige.

muzzi1
muzzi1  •  25 Februarie 2024, 09:54

sa ma ierte Dumnezeu, dar vinovat e chiar Hagi! ce e prostia asta cu fundasul sau alt jucator de camp sa bata el lovitura din coltul careului de 6 metri? ce, portarul nu stie sa dea cu piciorul in minge? am zis-o de mult ca nu o inteleg si uite ca acu` o si plateste! inteleg daca bate portarul scurt ca sa inceapa de jos constructia, dar in conditiile in care vine Nedelcu, de o indolenta crasa in ultima perioada , o da la misto nici scurt nici lung, asa ii trebuie! bubuie ba mingea in fata fara nici o rusine, il ai pe malai mare ala de Rivaldenie sa sara la cap! unii se cred mai capabili de cat sunt, au ajuns sa inventeze ei fotbalul deja inventat! parca ar fi Țiproc ala de la iUmor, inventeaza el apa mai calda decat apa calda!

calinescu_
calinescu_  •  25 Februarie 2024, 09:52

VARUL Constanta prinde radacini ...!!!! Totul pentru REGE e deviza fluierasilor si a comentatorilor de la DIGI ....!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează