FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Farul atacă Dinamo cu un fundaș-golgheter în vârstă de 37 de ani: „Nu mi s-a întâmplat în întreaga carieră”

Ionuț Larie în deul cu Tamm, într-un Farul - FCSB, foto: Imago
Ionuț Larie în deul cu Tamm, într-un Farul - FCSB, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 14:37 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 16:25

Neînvinsă în acest an, Farul Constanța are probleme în ofensivă înaintea meciului cu Dinamo București, diseară, de la ora 20:00.

Managerul tehnic Gică Hagi nu poate miza pe Louis Munteanu, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, și Narek Grigoryan, accidentat. Pe teren se va afla însă golgheterul-surpriză al alb-albaștrilor. 

Imagini șocante cu „Dodel” Tănase » Întins pe jos, cu sânge la gură și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”
SITUAȚIE
Imagini șocante cu „Dodel” Tănase » Întins pe jos, cu sânge la gură și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”

Veteranul în vârstă de 37 de ani al constănțenilor, Ionuț Larie, este principalul marcator în actualul sezon. Fundașul central, care poartă și banderola de căpitan, a înscris de 7 ori, 5 dintre reușite venind din lovituri de pedeapsă. 

Ionuț Larie: „Nu știu dacă am în toată cariera 7 goluri”

„Nu știu dacă am în toată cariera 7 goluri, atâtea câte am dat în sezonul acesta. Sincer, m-aș bucura mai mult să intre echipa în play-off și să meargă la fel de bine ca anul trecut decât să înscriu eu. Nu contează cine dă gol, la meciul acesta nu contează nici măcar jocul nostru, ci doar să luăm cele 3 puncte”, a spus Ionuț Larie. 

Căpitanul Farului a strâns totuși 28 de goluri și 17 pase decisive în cele 473 de meciuri disputate de la momentul debutului la seniori, în urmă cu peste 18 ani. Ultima reușită a venit chiar în etapa precedentă, când a egalat pe Arena Națională în ultimele secvențe ale duelului cu FCSB, dintr-o lovitură de pedeapsă. 

Dacă spui că joacă echipa campioană împotriva ultimei clasate, ar trebui să fie un meci ușor. Dar Dinamo are mare nevoie de puncte și jocul lor este în creștere. Dacă noi câștigam acest meci, mai punem o cărămidă la îndeplinirea obiectivului de a intra în play-off

- Ionuț Larie, fundaș Farul Constanța

2-0în favoarea constănțenilor a fost scorul din tur, cu goluri marcate de Constantin Budescu și Ionuț Vână

Dinamo nu are nimic de pierdut. În schimb, noi avem foarte multe de pierdut, așa că este foarte important să luăm cele trei puncte. Mai întâi, trebuie să ne asigurăm locul de play-off, apoi putem să ne gândim și la mai mult de atât

- Dragoș Nedelcu, mijlocaș Farul Constanța

VIDEO Claudiu Tudor, despre soarta lui Dinamo: "N-aș vrea să retrogradeze. Totuși, să nu uite cei de acolo cum ne-au primit la meciul de la București”

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri despre Farul - Dinamo: 

Gică Hagi, declarație surprinzătoare » Ce a spus despre confruntarea cu Dinamo, ajunsă pe ultimul loc

Zeljko Kopic prefațează duelul cu Farul: „Nu putem juca la egal. E greu să vorbești de ADN-ul lui Dinamo când ești la retrogradare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danutcornel
danutcornel  •  12 Februarie 2024, 17:01

ole ole ole dinamo victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează