SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA 2008, 6-14 SEPTEMBRIE, ARENELE BNR

Ultimul mohican

Articol de - Publicat duminica, 07 septembrie 2008 00:00

Românii au fost lipsiţi de noroc în calificările pentru tabloul principal de la BCR Open România. Din 16 prezenţi la start, unul singur a reuşit să ajungă la un pas de tabloul principal, Dacian Crăciun, care a trecut cu scorul de 7-5 6-3 de Adrian Ungur.

După ziua de ieri, în turul secund se calificaseră şapte români. Astăzi, rînd pe rînd, aceştia au părăsit turneul pe uşa din dos. Victor Ioniţă a cedat uşor în faţa fostului cîştigător al turneului, Alberto Martin, scor 6-3 6-4. Ilie Giurgiu şi Valentin Mihai nu au avut nicio şansă în faţa ibericului Ramirez Hidalgo şi a italianului Filippo Volandri.

Efremov s-a luptat cît a putut cu Diego Hartfield, dar experienţa argentinianului s-a dovedit decisivă pînă la final. Mergea a cedat şi el neaşteptat de uşor în partida cu tînărul indian Somdev Devvarman, 6-1 6-2.

Singurul român care s-a calificat în ultimul act al calificărilor este Dacian Crăciun. Acesta l-a eliminat pe Adrian Ungur, scor 7-5 6-3, într-un meci echilibrat în primă fază, dar care mai apoi s-a scurs spre victoria lui Dacian.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
 •  08 Septembrie 2008, 08:58

asta nu inseamna ca Mergea trebuia sa piarda in fata lui cu 6-1 6-2 ;)...

 •  08 Septembrie 2008, 05:42

haha, "Mergea a cedat şi el neaşteptat de uşor în partida cu tînărul indian Somdev Devvarman, 6-1 6-2." aici v-ati dat arama pe fata, sunteti cu vaca la tenis. pai devvarman are aproape 30 de meciuri castigate si vreo 5 pierdute tot anul asta, a castigat turnee futures si challenger, iar daca marcu il stie tot cum il stiti voi o sa fie surpriza neplacuta pe care le-o va oferi india in meciul de cupa davis. in timpul asta mergea isi imbunatateste an de an doar dimensiunile burti

 •  07 Septembrie 2008, 23:54

"lipsiţi de noroc" ? mai degarba lipsiti de talent. noroc cu fetele ca tenisul baietilor este la pamant!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează