SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA 2008, 6-14 SEPTEMBRIE, ARENELE BNR

Dezlănţuiţi

Articol de - Publicat duminica, 07 septembrie 2008 00:00

Filippo Volandri şi Ruben Ramirez Hidalgo s-au calificat en fanfare în ultimul tur al calificărilor turneului BCR Open România, după ce au trecut la pas de românii Valentin Mihai, respectiv Ilie Giurgiu.

Cap de serie numărul 2 la ediţia de anul trecut, Volandri a fost nevoit anul acesta să treacă prin calificări pentru a ajunge pe tabloul principal. Acesta nu a întîmpinat mari dificultăţi în a ajunge în ultimul tur al calificărilor, eliminîndu-i pe rînd pe ungurul Robert Varga (7-5 7-5) şi pe Valentin Mihai, scor 6-1 6-1.

Pentru un loc pe tabloul principal, Pippo îl va întîlni pe indianul Somdev Devvarmani, numărul 243 mondial, învingătorul lui Florin Mergea, scor 6-1 6-2. Dacă se califică, italianul se va afla la cea de-a cincea prezenţă consecutivă în main draw-ul BCR.

Hidalgo a avut şi el noroc de un traseu bun. În primul tur a beneficiat de retragerea italianului Luca Vanni, iar astăzi la învins în mai puţin de o oră pe Ilie Giurgiu, scor 6-0 6-2. Adversarul său din ultimul tur va fi ultimul român rămas în cursă pentru o calificare pe tabloul principal, Dacian Crăciun.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează