SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS // ROMANIA - INDIA 1-0

Crivoi aduce România în avantaj

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2008 00:00

Debut cu dreptul pentru echipa de Cupa Davis a României în meciul cu India. Victor Crivoi s-a impus în patru seturi în faţa indianului Amritraj, scor 7-5 5-7 6-2 6-2.

Românul a început ezitant primul set, pierzându-şi rapid serviciul în faţa indianului. Amritraj ajunsese la 5-2, dar Victor a reuşit o revenire fulminantă. Impins de la spate de public, Crivoi a reuşit 5 gameuri consecutive, adjudecîndu-şi primul set cu 7-5.

În setul secund rolurile s-au inversat, românul conducând cu 5-3, dar cedînd în faţa presiunii lui Amritraj. Victor a resimţit socul, iar jocul său începuse să nu mai dea randament.

Totul până la 2-2, cînd acesta a reuşit să revină pe serviciul adversarului de la 40-15, reuşind breakul. Din nou cinci gameuri consecutive şi Crivoi trecea în avantaj, 2-1 la seturi.

Decisivul a stat la îndemana românului, acesta profitînd de fiecare mică greşeală a adversarului său. Un nou 6-2, iar România obţine un prim punct care s-ar putea dovedi decisiv în deciderea cîştigătoarei acestui baraj.

"Am avut şansa să cîştig primele două seturi şi să mă distanţez în setul trei, dar l-am lăsat pe el să conducă jocul"
Prakash Amritraj

"A fost un jucător dificil, a intrat foarte montat. Azi-noapte am dormit puţin agitat. La 5-2 în setul trei am simţit că pot să cîştig"
Victor Crivoi

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  19 Septembrie 2008, 16:03

bravo Crivoi! in sfarsit mai face si altcineva puncte in locul lui Pavel :) sa speram ca azi si Hanescu bate si facem 2-0, la dublu sunt sanse foarte mici apoi Hanescu sa aduca punctul decisiv duminica. HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează