Alte știri din fotbal
„Asta e cel mai important pentru mine!” » Ce a remarcat Marius Șumudică la finalul victoriei din Cupa României
2
Ședință de urgență în Bănie! Rotaru a schimbat planurile, Gâlcă e forțat să plece » Cine poate sta pe bancă la Universitatea Craiova - FCSB
1
Liviu Ciobotariu, nemulțumit de meciul cu Rapid: „Nu este ok. Trebuie să analizez foarte bine”
0
Rapid, start cu dreptul în Cupa României Betano » Boupendza și Pop au adus victoria la Botoșani
8
Știri din fotbal internațional
Atletico Madrid, aproape de o rușine în Cupa Spaniei! Salvată de jucătorul pe care a plătit aproape 100 de milioane de euro
0
Gazzetta dello Sport, articol amplu despre Horațiu Moldovan: „Portarul renașterii lui Sassuolo”
0
Discurs electrizant al tânărului antrenor de la Ajax: „Cei din autocar joacă dându-și viața pentru club. Rămâneți alături de noi, ajutați-ne și continuați să ne susțineți!”
0
Florinel Coman, decisiv în victoria lui Al-Gharafa » La ce cifre a ajuns fostul jucător de la FCSB
3
Lifestyle
Anunțul făcut de Valentina Pelinel după 6 ani de căsnicie cu Cristi Borcea: „Am ajutor, așa este, însă eu sunt cea care se ocupă în cea mai mare parte de tot”
0
Cuplul care a atras toate privirile la Gala Balonului de Aur » S-au cunoscut prin intermediul Wandei Nara
2
Cea mai sexy nevastă de fotbalist din România a șocat cu ultima apariție în public » Probleme mari: „Sunt la un pas de anorexie, el mi-a spus să fiu mai atentă”
10
În plin divorț, soția lui Bogdan Vasiliu, rapidistul reținut de DNA, a transmis un mesaj neașteptat: „Mi-am făcut duș, m-am fardat...”
15
Interlopul Casius Clay din Brăila a fost prins după opt ani de când a ...
Libertatea
Rublev, un rus cu probleme cu capul: au apărut imaginile șocante ale crizei ...
Adevărul
Mircea Rednic a întârziat la conferinţa de presă. Motivul trist: ”Vin de la ...
ObservatorNews
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Putem să comparăm sistemul francez și cel român în ceea ce privește sportul, dar vom părea niște amatori. România a rămas pe aceeași metode vechi, comuniste aș putea spune, și a uitat că lumea a evoluează și trebuie tot timpul căutate noi metode de a implementa sportul în viața românului. Atâta timp cât se merge pe sistemul "ori sport, ori școală" și nu se găsește o armonizare a celor două, România nu va avea niciodată o pepinieră sănătoasă atât mental cât și fizic. De exemplu în România sunt școli care renunță la sport să se facă matematică, în Franța până la sfârșitul liceului cursurile școlare se fac luni, marți, joi și vineri, iar miercuri este rezervat sportului până la ora 12, apoi de la ora 14 sunt încurajați să facă sport la cluburi. Guvernul francez ajută elevii să își finanțeze cotizația anuală la club. Din păcate în România sportul de masă nu există, sportul pentru plăcere uitat, sportul pentru sănătate dat la o parte, sportul pentru fiecare nedezolvat. Un mic exemplu, în România sunt aproximativ 500 de sportivi legitimați care fac kaiac canoe, în Franța sunt 60 000. La handbal nu mai vorbesc, în România cred că sunt undeva la 5000 de sportivi legitimați, în Franța sunt 3 000 000. Dacă guvernul uită să prioritizeze sănătatea copilului român, viitorul este sumbru. Eu sunt de părere că încurajând copiii, tinerii, adulții, bătrânii să facă sport putem să avem și un viitor în sportul de înaltă performanță. Eu rămân optimist pentru că tinerii noștri
Ce legătură are una cu alta?
Si mai urlam pe stadioane lozinci xenofobe si rasiste !!!
"România, mai mulți sportivi la Tokyo decât țările vecine"...hadică "vecina" Georgia, Kosovo şi Cehia.....probabil mai mulţi sportivi şi ca "vecina" Madagascar...hai băieţii că se poate!!!
un articol pe care il citeam si nu imi venea sa cred cate aberatii si contradictii contine. mai precis afirmatii facute la un moment dat sunt contrazise mai jos in acelasi articol. autorul spune "România a rămas printre puținele țări în care statul investește în toate sporturile. Olimpice, neolimpice, cu rezultate sau fără, toate federațiile primesc bani." mai jos aflam ca "La noi, infrastructura nu ne ajută, sportul se face pe banii părinților la copii și juniori, iar apoi vrem rezultate!" unde sunt investitiile de care vorbeste mai sus? parca prima fraza e rupta din propaganda pesede penele. pentru ca bani nu se dau la federatii, iar cand se dau sunt insuficienti pentru programele aprobate si vin cu intarziere. in ce priveste cei foarte multi sportivi ai romaniei, in afara de faptul ca 22 au fost la fotbal, ungaria a venit cu 166 desi are populatie pe jumatate. asta nu e analiza, e o insiruire de pareri personale nedocumentate suficient.
Nu numarul de sportivi e important, ci numarul de probe la care au participat. Cred ca echipa de fotbal a avut cei mai multi participanti, dar puteau castiga o singura medalie.
Stimate Domnule Ursescu ! Va felicit pentru cele scrise. In sfarsit un articol serios, competent. Nu mai este nimic de adaugat la radiografia sportului romanesc, in prabusire continua !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.