SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

VIDEO Jucătoarele Rapidului nu renunță la visul Final Four-ului: „De ce să nu credem în minune? Putem să le batem la ele acasă!”

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 14:53 / Actualizat marti, 02 mai 2023 16:37

Deși au pierdut la diferență de șase goluri meciul tur, 25-31 împotriva lui Vipers, jucătoarele Rapidului cred într-o minune la returul din Norvegia care să le califice în Final Four.

Pivotul Lorena Ostase este încrezătoare într-o „remontada” la retur, însă doar cu condiția ca Rapid să nu mai facă atâtea greșeli tactice ca la meciul din Polivalentă.

VIDEO Lorena Ostase: „Putem să le batem la ele acasă”

„A fost un meci frumos, a venit câștigătoarea Ligii Campionilor la noi acasă. Sala a fost arhiplină, ne-au susținut din primul până în ultimul minut. Jocul nostru a avut câteva lacune. Avem o săptămâna la dispoziție și un meci retur, ceea ce e fantastic. Au fost câteva ratări și pase greșite. Cred că din dorința noastră prea mare de a reuși. 

Nu am avut o presiune, am avut doar plăcerea jocului, iar la retur vom juca ca până acum. De ce să nu credem în minune? Putem să le batem la ele acasă, dar trebuie să fim mai atente tactic. Cred că merităm să ajungem la Budapesta. Noi ca un întreg, tot clubul, toți fanii, toată lumea. 

Pentru Rapid și România ar fi un lucru nemaipomenit și nemaivăzut (n.r. - să întoarcă scorul). De două ori la rând nu cred că s-a mai întâmplat”, a declarat Lorena Ostase la finalul meciului. 

Ele au avantaj, vom juca la ele, nu o să fie ușor. Dar nimic în handbal nu este imposibil și vom crede în șansa noastră până la final. S-au întâmplat atâtea cazuri în care s-au răsturnat rezultate. Trebuie să mergem acolo curajoase, altfel nu o să fie bine

- Denisa Șandru, portar Rapid

VIDEO Denisa Șandru: „Credem în revenire! Trebuie să ne mobilizăm”

Citește și alte știri din handbal: 

Discurs acid al lui Xavi Pascual, după calificarea la EURO: „Nu pot să înțeleg asta la români”
UCRAINA - ROMÂNIA 31-26
Discurs acid al lui Xavi Pascual, după calificarea la EURO: „Nu pot să înțeleg asta la români”
Rezultat șocant în preliminarii: victoria de cotă 30,00 la pariuri, contra Ungariei, i-a calificat la EURO 2024 » Lista completă a celor 24 de participante
Euro 2024
Rezultat șocant în preliminarii: victoria de cotă 30,00 la pariuri, contra Ungariei, i-a calificat la EURO 2024 » Lista completă a celor 24 de participante

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
handsport
handsport  •  04 Mai 2023, 14:11

???????????

ceaiuri
ceaiuri  •  03 Mai 2023, 17:31

poate si aici se face diferenta...modul de gandire,Ostase crede in minuni,apanajul crestinismului pe cand nordicii au alta mentalitate,sa lupte pana la ultima picatura de energie,sa dea totul pe teren si atunci rezultatul e de partea lor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează