Comentarii (23)
silviu
silviu  •  29 Martie 2023, 20:02
Postat de tudor.m pe 29 Martie 2023, 09:02

Sa afirmi ca ambele echipe au pierdut, in acelasi timp, cate 2 puncte dupa un meci direct arata cam care e IQ-ul mediu din Romanica :)))) esti si tu unit sub tricolor?

Nu postez aici cu scopul de aface misto de altii sau sa jignesc! Banuiesc ca ai inteles ca egalul dintre Israel si Kosovo e cel mai bun rezultat pentru Romania, cel putin momentan iar egalul din Kosovo, e si mai bun, cele 2 puncte pierdute, sunt greu de recuperat. Daca m-am exprimat gresit, scuze, cele doua echipe luand doar cate un punct, Israel a pierdut 2, Kosovo a castigat 1!

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  29 Martie 2023, 15:13

Putem afrma citeva chestii fara a gresi 1.Nu avem jucatori, la mijloc de valoare internartionala medie (macar). Stanciu e scos din ritm si din " fus orar", Cicaldau si Tanase , la arabi, clar sint sub cerinte, Marin...este o dezamagire, este " unul care cara pianul , dar se crede...pianist. Si nu este. Olaru...alearga mult..dar e confuz, macar...alearga. 2. Apoi Alibec, de toti laudat, nu stie da cu capul, nu face presing, nu are viteza,fizic sta slab, imi pare net inferior lui Puscas. De ce nu are Edi curaj cu tineri ?. Apoi pe fundas stanga stam foarte prost, era Stefan, la under 21 ,dar nu joaca, Bancu e out, Camora e batran..etc. La fel...de ce nu Borza?. Nici pe dreapta Ratiu sau Manea nu debordeaza de valoare. Deci avem o echipa subtire, dar avem pretentii mari. In plus, Edi imi pare un fricos, care a gresit selectia, si nu prea stie ce pot jucatorii. Neplace ori nu cu Andora sau Belarus un Mitrita, un Ivan, un Markovici ...poate ca isi aveau locul in lot.

muzica
muzica  •  29 Martie 2023, 14:07

De acord cu Tepelin,dar consider ca noi nu am facut o repriza chiar slaba ,a II-a,ptr am avut 3 ocazii de gol,o bara al lui Alibec,am dominat cu atacuri combinative,s-a vazut o mica oboseala dupa drumul enorm de obositor din Andorra !Am suferit in prelungirea de 4 min dar AM METRIZAT CA O ECHIPA MARE ,REZULTATUL DE 3 P. Vezi marea Danemarca cum N-A STIUT SA PASTREZE AVANTAJUL DE 2 GOLURI SI A PIERDUT CU 2-3 ,IN ULTIMILE MIN !Ce spui Tepeline,?! CAM ASA ESTE FOTBALUL !!! FELICITARI ,ROMANIA SI HAI LA EURO !Lasati criticile,la valoarea jucatorilor pe care ii avem, Iordanescu REUSESTE LUCRURI POZITIVE !!SA VEDEM REALITATEA ASA CUM ESTE EA !!!

itu52
itu52  •  29 Martie 2023, 13:29
Postat de Heiheiargesul1987 pe 29 Martie 2023, 10:04

De acord cu exceptia punctului la care se discuta despre fundasul stanga. Nu contest faptul ca e un post pe care nu s-a impus nimeni momentan in mod clar, insa strecurarea acestei idei intr-un articol scris imediat dupa meciul cu Belarus mi se pare ciudata, fiindca aseara problemele nu au venit din stanga ci...din dreapta! Uitati-va de pe ce parte vin singurele ocazii reale ale Belarusului (cele 2 din repriza a doua) si golul si o sa aveti o surpriza.

heiheiargeșul1987. Simplu, se găsește și pentru partea dreaptă un „fierar-betonist” care pune mâna pe „mistrie” și zidește flancul. După modelul divin (și cel de față), o face în 7 ... ore. Cu o condiție: să nu fie Manole Jr.!

elgabri
elgabri  •  29 Martie 2023, 13:23

De ce romanii voteaza cum le spune primarul ??

lucian_iorgulescu
lucian_iorgulescu  •  29 Martie 2023, 12:54

Voi nu aveți corector la GSP? Textele intră cu greșeli de ortografie pe online. Din ce în ce mai des. Devine enervant!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  29 Martie 2023, 10:04

De acord cu exceptia punctului la care se discuta despre fundasul stanga. Nu contest faptul ca e un post pe care nu s-a impus nimeni momentan in mod clar, insa strecurarea acestei idei intr-un articol scris imediat dupa meciul cu Belarus mi se pare ciudata, fiindca aseara problemele nu au venit din stanga ci...din dreapta! Uitati-va de pe ce parte vin singurele ocazii reale ale Belarusului (cele 2 din repriza a doua) si golul si o sa aveti o surpriza.

akysan
akysan  •  29 Martie 2023, 09:55

Eu raman tributar ideii ca nea Piti ar fi fost asul din maneca noastra, deoarece era o grupa fix pe masura norocului propriu si a dovedit de atatea ori ca poate scoate la liman o nationala obisnuita calitativ. In grupa asta, putem sa o scoatem la capat doar cu raul, ramul, mijloacele noastre traditionale de a obtine victorii (a se vedea victoria de la Constanta impotriva Olandei, unde am profitat de un climat placut noua). Chiar daca multi vor spune ca era un antijoc teribil de privit, era singura metoda care ne aducea calificarea.

03101956
03101956  •  29 Martie 2023, 09:54

Au venit 20000 de oameni din dragoste pentru nationala! Au fost antrenori si alti oameni care nu au avut jucatori la nationala...........l-ati vazut cumva pe Cirtu, pe Rotaru la meci????? Nuuuu.....au avut alte treburi......Mandrie olteneasca (prosteasca), doar pentru unii....

craiovamaxima
craiovamaxima  •  29 Martie 2023, 09:29

Nu avem fotbal pe masura celor care iubesc acest sport. Edi Iordanescu nu e vreun mare antrenor pentru echipele de club, ce sa mai vorbim de echipa nationala? Experimentele unei federatii fara vreo legatura cu fenomenul fotbalistic continua. Pe nervii nostri...

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează