INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONIOR ASIEI

Laurențiu Reghecampf și Alexandru Mitriță, eliminați din Liga Campionilor Asiei » Bornă negativă pentru Reghe, după revenirea în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Twitter Al Ahli
Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Twitter Al Ahli

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 12:07 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 12:40

Al Ahli, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a părăsit Liga Campionilor Asiei. Egalul cu Al-Duhail din Qatar a fost insuficient pentru echipa la care joacă și internaționalul Alexandru Mitriță.

Trupa lui Reghe și Mitriță avea o singură opțiune în deplasarea de la Doha: victoria. Totuși, Al-Duhali a fost echipa mai periculoasă și a deschis scorul în minutul 61, prin kenyanul Olunga. 

Trimis pe teren în minutul 67, Alexandru Mitriță nu a putut face prea multe pentru ca Al Ahli să obțină toate cele trei puncte. Echipa antrenată de Reghecampf a reușit să egaleze, prea puțin însă pentru a ieși din grupă. Al Ahli a încheiat pe locul 3, la egalitate cu Al-Duhail și sub liderul Esteghlal.

Al Ahli, noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf

  • De trei ori campioana Arabiei Saudite (1978, 1984 și 2016);
  • Lotul este cotat de Transfermarkt.com la 45,7 milioane de euro;
  • Cei mai valoroși fotbaliști din lot sunt atacantul M'Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro, Alexandru Mitriță (7 milioane), atacantul Omar Al-Somah (5,8 milioane) și fundașul stânga Lucas Lima (5 milioane);
  • Reghecampf îl va pregăti la Al Ahli și pe Ljubomir Fejsa, mijlocaș defensiv venit de la Benfica.

VIDEO Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un jucător al Barcelonei, învins de Steaua în 1986, rememorează momentul de la Sevilla: „A fost o traumă"

Președintele lui Ștefan Radu, suspendat 12 luni! Nu a comunicat autorităților sanitare cazurile pozitive de Covid-19 din lot

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Mai 2021, 10:13

Il acuzati degeaba pe Reghecampf !! Nefiind un baiat prost si-a dat si el seama ca nu este un antrenor de top si mai mult decat trofeele obtinute cu echipa lui Becali, si acelea cam dubioase,nu va mai putea obtine mai mult !! Nu este un antrenor care sa formeze o echipa, motiv pentru care nu a reusit nicio performanta la echipele pe care le-a antrenat !! Pentru acest motiv a profitat de o conjunctura favorabila si a plecat prin tarile arabe, s-a insurubat bine pe acolo si a castigat bani buni din aceasta meserie !! Pentru el nu conteaza faptul ca a fost demis de la toate echipele pe care le-a antrenat prin acea zona, atata timp cat si-a luat banii doriti !! Mai mult nu poate !!

spartanul_1
spartanul_1  •  01 Mai 2021, 22:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

abelind
abelind  •  01 Mai 2021, 21:43

Ăsta e antrenor cum e ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează