INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG

Ce au scris spaniolii după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG: „Nu degeaba a fost rezervă în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut”

Istvan Kovacs // FOTO: Imago
Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 13:52 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 14:21

Spaniolii au analizat delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG, în returul sferturilor UEFA Champions League.

  • Barcelona - PSG (3-2 în tur) se joacă marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

Pentru meciul de pe Camp Nou, care se anunță la fel fel de spectaculos ca turul, UEFA merge pe o brigadă româno-germană.

Istvan Kovacs, care a arbitrat și în sezonul trecut în sferturile UCL (AC Milan - Napoli 1-0) va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar Horațiu Feșnic va fi rezervă. În timp ce în camera VAR vor fi doi nemți. Arbitru VAR va fi Marco Fritz, în timp ce asistent VAR va fi Bastian Dankert. Iar Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, a analizat decizia UEFA.

Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran
ISRAEL
Fotbalistul român din Israel: „Nu mi-e frică de nimic! Armata e puternică” » Concluzii după 3 luni în țara atacată de Iran

Ce scriu spaniolii despre delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG

„Românul Kovacs o fluieră pe Barcelona”, a titrat Mundo Deportivo.

Care mai scrie că: „E a doua oară când arbitrul e la un meci al Barcelonei în Europa și prima dată în Champions. Precedentul meci a fost în Europa League, în februarie 2022, cu Napoli.

În vârstă de 39 de ani, românul Istvan Kovacs e considerat a fi unul dintre cei mai buni din Europa, făcând parte din grupul Elite de la UEFA. Nu degeaba a fost rezervă în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut, Manchester City - Inter Milano, iar apoi a fost ales pentru a conduce semifinala Ligii Națiunilor, în care a jucat Spania.

Va fi pentru a doua oară când arbitrează echipa blaugrana în Europa, dar pentru prima dată în Liga Campionilor. Și va fi a treia oară când o conduce pe PSG, un record. A fost la centru în înfrângerea din acest sezon, 1-4 cu Newcastle, și o victorie în grupe, 5-0 cu Galatasaray, în noiembrie 2019.

Va fi al șaptelea meci din Europa din acest sezon. Și va fi a patra oară când arbitrează o echipă din Spania. Primul a fost meciul Arsenal - Sevilla, din grupele Champions League. A urmat apoi înfrângerea lui Atletico Madrid cu Inter, 0-1, în turul sferturilor și victoria lui Villarreal, 3-1 cu Marseille, în optimile Europa League”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Istvan Kovacs, la Gala Sportului Românesc: "România va trece de grupe la Euro"

Citește și:

Impresarul confirmă interesul Borussiei pentru Dennis Man: „Îl urmăresc, e normal”
TRANSFER
Impresarul confirmă interesul Borussiei pentru Dennis Man: „Îl urmăresc, e normal”
Lionel Messi a făcut-o din nou! Reușită de senzație în MLS » Luis Suarez a marcat golul victoriei
INTER MIAMI
Lionel Messi a făcut-o din nou! Reușită de senzație în MLS » Luis Suarez a marcat golul victoriei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează