FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Prima mutare pe care vrea s-o rezolve FCSB » MM Stoica: „Am avut un prim contact cu agentul lui. Mă voi implica personal!”

Risto Radunovic (numărul 33)
Risto Radunovic (numărul 33)

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 18:58 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 20:12

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că se va implica personal pentru ca Risto Radunovic să rămână la roș-albaștri.

FCSB și-a adjudecat deja titlul, iar acum conducerea clubului face strategia pentru sezonul viitor. Pe de-o parte este vorba de achiziții, iar patronul Gigi Becali a anunțat șapte, opt transferuri, pe de alta se pune problema limitării plecărilor, în special a jucătorilor importanți.

FlorinelComanSB! Fără el, NU ar fi existat petrecere de titlu. Clasamentul e remarcabil
FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI
FlorinelComanSB! Fără el, NU ar fi existat petrecere de titlu. Clasamentul e remarcabil

Gigi Becali i-a propus lui Risto Radunovic mărirea contractului

Dacă în cazul lui Florinel Coman nu se mai poate face nimic, transferul acestuia în Qatar, la Al Duhail, fiind decis, responsabilii noi campioane fac tot posibilul să-l păstreze pe Risto Radunovic.

După derby-ul cu Rapid (2-2), Becali a anunţat că i-a propus apărătorului prelungirea contractului şi o mărire de salariu de 5.000 de euro, de la 10.000 la 15.000 de euro lunar. Dar muntenegreanul n-a reacționat.

Mihai Stoica: „Radunovic este cel mai bun fundaş stânga de la generaţia Petre Marin-Mihai Neşu încoace”

Mai nou, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, a decis să se implice personal pentru ca Radunovic să rămână și sezonul viitor. Oficialul susține că Risto Radunovic este cel mai bun fundaş stânga pe care l-a avut clubul de când Mihăiţă Neşu şi Petre Marin dominau flancul stâng al apărării roş-albastre.

„Abia acum am avut un prim contact cu agentul lui şi mâine (n.r. astăzi) mă voi ocupa de asta la prima oră. Radunovic este cel mai bun fundaş stânga de la generaţia Petre Marin-Mihai Neşu încoace.

Peste toţi care au fost. El este jucătorul nostru până în decembrie şi nu va pleca în niciun caz până în iarnă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Adus de la Astra Giurgiu, în 2021, muntenegreanul a adunat în tricoul roş-albastru 137 de meciuri, a marcat cinci goluri şi a dat 15 pase decisive. El are o cotă de piaţă cifrată la 1,4 milioane de euro, pe transfermarkt.de.

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregătite de Gigi Becali la FCSB

Mai puteți citi:

Andrei Nicolescu, prima reacție după ce Dinamo a ajuns din nou aproape de Liga 2: „Suntem într-un moment critic. Nu mai e timp de revolte”

Cad pe capete! Edi Iordănescu e în alertă » Încă un „tricolor” s-a accidentat la echipa de club

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
mihneayy
mihneayy  •  30 Aprilie 2024, 13:12

Titlul e cam de cacao, au dreptate cei care au comentat înaintea mea. Radunovici ebun, m-as bucura sa rămână, altul mai ok oricum nu găsești. Dar nu vi se pare normal sa nu răspundă la "mega oferta" de 15000, când acum o luna Gigi ii propusese 20000? Asta se cheamă presiune sau arata ca de fapt nu mai vor sa îl tina. https://www.fanatik.ro/gigi-becali-i-a-oferit-20-000-de-euro-pe-luna-lui-radunovic-sa-continue-cu-fcsb-ce-a-cerut-muntenegreanul-exclusiv-20654653

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  29 Aprilie 2024, 23:23

Asta da transfer, sa ramana pe loc !!! Mega stire marca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Banila13
Banila13  •  29 Aprilie 2024, 21:59

Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă se implica nepersonal

Vezi toate comentariile (5)
Comentează