INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA

Ronald de Boer: "Îl respect pe van Basten, dar a greşit cu Seedorf"

Articol de - Publicat miercuri, 04 iunie 2008 00:00

Fostul international al "Portocalei Mecanice" a vorbit deschis despre neconvocarea mijlocasului Clarence Seedorf la Euro 2008, considerand aceasta optiune o eroare din partea selectionerului Marco van Basten.

"Este bine ca van Basten a luat in Elvetia jucatori in care are incredere, dar este trist faptul ca Seedorf nu se afla acolo. Au fost momente in care van Basten l-a tinut pe banca si l-a introdus in ultimele sase minute" a comentat fostul jucator de la Ajax si Barcelona.

Acesta a concluzionat: "Clarence este un cvadruplu castigator de Champions League si trebuie tratat cu mai mult respct. Desi il vad drept un mare antrenor, cred ca a gresit".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
 •  04 Iunie 2008, 19:55

Seedorf s-a retras singur.

 •  04 Iunie 2008, 17:25

dak nici seedorf nu ar trebui sa joace la olanda...inseamna k milan e cea mai slaba ekipa din lume.....da ce sa faci.....van basten si domenech luati-va de mana...

 •  04 Iunie 2008, 14:16

daca nici Seedorf nu are loc in echipa aia de semi-retardati (nici macar retardati intregi) atunci inseamna ca Olanda ar trebui sa castige Euro fara probleme daca nu au envoie de un asemenea juktor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează