INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - CSKA

Nestor El Maestro nu crede într-o minune cu Sepsi: „Șansele de a merge mai departe sunt foarte mici!” + mesajul conducerii e altul

Articol de , - Publicat miercuri, 02 august 2023 20:58 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 21:06

CSKA Sofia a pierdut 0-2 manșa tur a turului II preliminar de Conference League cu Sepsi, iar acum au venit la Sfântu Gheorghe cu gândul la victorie și la calificare.

  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00 
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan). În prima manșă, Aktobe s-a impus cu 4-1.

„Este o mare onoare și plăcere să mă întorc la Sofia și să fiu antrenorul lui CSKA. Vorbim este un club foarte mare și cred că pentru mulți antrenori este o mare onoare. Cu siguranță este ciudat să preiau echipa între două meciuri, dar aceasta este situația. Pe hârtie avem mai multă calitate și suntem echipă mai bună, dar am văzut săptămâna trecută că nu înseamnă mare lucru”, au fost primele cuvinte ale antrenorului Nestor El Maestro, la conferința de la Sf. Gheorghe.

Nestor El Maestro: „Vom încerca să arătăm că fotbalul este un joc fantastic”

Acesta a vorbit despre meciul de mâine seară cu Sepsi precizând că „atunci când pierzi primul meci acasă cu două goluri, șansele tale de a merge mai departe sunt foarte mici. Vom încerca să arătăm că fotbalul este un joc fantastic în care statisticile nu sunt întotdeauna decisive”.

Întrebat de cum au fost ultimele zile de pregătire, Nestor El Maestro a spus: 

„Am avut patru zile foarte intense în care am muncit mult. Concentrarea noastră, desigur, a fost pe meciul de mâine. Indiferent de rezultat, sezonul va continua după lupta cu Sepsi. Răspunsul pe care l-am văzut de la jucători a fost pozitiv. Îmi doresc ca echipa să joace un stil diferit față de anul trecut, dar și față de ceea ce am făcut acum cinci ani”.

Sunt mereu fericit cu jucătorii pe care îi am. Sunt un antrenor care se adaptează la deciziile clubului. Vara aceasta am văzut o investiție mare de la patron. Avem jucători fantastici care au venit la clubul nostru. Îmi place să formez o relație personală cu jucătorii mei. Avem un grup fantastic în acest moment!
Nestor El Maestro, antrenor CSKA

„Vom câștiga și vom merge mai departe”

Filip Filipov, directorul executiv al bulgarilor a vorbit și el despre confruntarea de mâine de pe Sepsi Arena.

Vom câștiga și vom merge mai departe. Rezultatul este cu adevărat nefavorabil pentru noi, trebuie să ștergem un deficit de două goluri. Va fi greu, cu siguranță nu va fi ușor. Ne-am pregătit pentru un joc dificil, dur în care trebuie să dominăm, trebuie să câștigăm și să mergem mai departe. Dacă pierdem cu Sepsi va fi un eșec. Meciul va fi radical diferit de meciurile din campionate”, a spus acesta la plecarea din Bulgaria spre România.

CSKA e o forță în Bulgaria, o echipă mare, cu tradiție, cu istorie, cu bani, cu bugete. Când ai 16 milioane de euro buget e normal să nu-ți cadă bine un rezultat. Vor veni să câștige la Sfântu Gheorghe, mai vedem cu calificarea
Eugen Trică, fost jucător CSKA

Citește și:

Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va cere amânarea meciurilor cu Oțelul și CFR Cluj din Superligă!
SEPSI - CSKA
Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va cere amânarea meciurilor cu Oțelul și CFR Cluj din Superligă!
Ironie jignitoare sau ignoranță? Un editorialist în presa bulgară, înainte de Sepsi - CSKA: „Putrefacția! O infecție purulentă a corpului”
SEPSI - CSKA
Ironie jignitoare sau ignoranță? Un editorialist în presa bulgară, înainte de Sepsi - CSKA: „Putrefacția! O infecție purulentă a corpului”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează