FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Cad pe capete! Edi Iordănescu e în alertă » Încă un „tricolor” s-a accidentat la echipa de club

Emoții pentru Edi Iordănescu. Un „tricolor” s-a accidentat. FOTO: GSP
Emoții pentru Edi Iordănescu. Un „tricolor” s-a accidentat. FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 14:29 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 19:14

Sunt probleme peste probleme pentru Edi Iordănescu înaintea anunțării lotului României pentru EURO 2024. După accidentarea lui Olimpiu Moruțan, care va rata turneul final din Germania, respectiv cea a lui George Pușcaș, operat la mână, încă un „tricolor” îi dă emoții selecționerului.

Marius Marin (25 de ani) acuză dureri în zona gambei după Pisa - Catanzaro 2-2, meci din etapa 35 a Seriei B, în care mijlocașul a marcat golul egalizator, în minutul 81. După trei minute, internaționalul român a cerut schimbare.

Probleme sunt și în cazul lui Andrei Burcă (31 de ani), diagnosticat cu ruptură musculară după ce a părăsit terenul în minutul 23 al partidei Al-Okhdood - Abha, scor final 4-0.

Cu trei runde înaintea finalului de campionat regulat, Pisa se află pe locul 9 în clasament, la un punct în spatele Sampdoriei. În eșalonul secund al ltaliei, pozițiile 3-8 evoluează în play-off-ul ce stabilește cea de-a treia formație care accede. Parma și Como se află pe primele două locuri în Serie B.

Edi Iordănescu, în alertă. S-a accidentat și Marius Marin

Medicii formației din Toscana l-au evaluat atent pe Marius Marin, iar primele verificări nu au depistat o leziune musculară, scrie presa italiană, astfel că situația este sub control pentru moment. Edi Iordănescu s-a interesat de situația jucătorului și așteaptă noi informații.

Fotbalistul care a debutat în naționala României sub comanda lui Mirel Rădoi ar putea fi menajat astfel de către Alberto Aquilani. Antrenorul ia în calcul să nu conteze pe Marin pentru duelul programat miercuri, cu Cremonese, în deplasare, riscurile fiind mari.

Marius Marin a fost jucător de bază în preliminariile turneului final, bifând 8 prezențe, și are șanse mari de a fi convocat pentru EURO 2024.

16 meciuriare Marius Marin în tricoul echipei naționale a României

Cad pe capete! Edi Iordănescu e în alertă » Încă un „tricolor” s-a accidentat la echipa de club
Marius Marin i-a dat emoții lui Edi Iordănescu. FOTO: Pisa Sporting Club

Andrei Burcă are ruptură musculară

Andrei Burcă, singurul integralist din campania de calificare la EURO 2024, a suferit o accidentare în partida pe care a disputat-o sâmbătă, pe teren propriu, Al-Okhdood cu Abha. La jumătatea primei reprize, internaționalul român a acuzat dureri, iar Edi Iordănescu se așteaptă la tot ce e mai rău.

Fostul jucător al lui CFR Cluj a fost diagnosticat cu ruptură musculară, astfel că prezența la turneul final este cu semnul întrebării, scrie Fanatik. Edi Iordănescu și staff-ul naționalei României au aflat ca Burcă va sta cel puțin trei săptămâni în afara gazonului. Până la primul meci al României au mai rămas 49 de zile.

Moruțan e out pentru EURO 2024. Au fost emoții pentru Pușcaș

Olimpiu Moruțan (24 de ani), extrema dreaptă a lui Ankaragucu, va rata Euro 2024, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, într-un meci cu Beșiktaș. Intervenția chirurgicală la care a fost supus îl va ține în afara gazonului pentru cel puțin jumătate de an.

Fostul jucător de la FCSB, unul dintre preferații lui EDI Iordănescu, a fost decisiv în campania de calificare la Euro 2024. Intrat de cele mai multe ori de pe bancă, fostul fotbalist al celor de la FCSB a reușit 4 pase decisive în cele 9 meciuri în care a jucat. Două dintre ele au fost chiar în remiza scoasă de România pe terenul Elveției, scor 2-2.

Emoții mari au fost și în privința lui George Pușcaș. Atacantul s-a ales cu o fractură după un meci cu Pisa și s-a operat la unul dintre degete. Vârful va fi 100% apt pentru EURO 2024, deși primul diagnostic a indicat posibile complicații.

Citește și:

Primul transfer picat de pe lista lui Becali: „Știți câți bani au cerut? Discuția e încheiată!”
FCSB
Primul transfer picat de pe lista lui Becali: „Știți câți bani au cerut? Discuția e încheiată!”
Gică Craioveanu n-are vreo îndoială: „Batem în Giulești! Ceva s-a întâmplat cu Rapid”
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Gică Craioveanu n-are vreo îndoială: „Batem în Giulești! Ceva s-a întâmplat cu Rapid”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  30 Aprilie 2024, 05:14
Postat de ionescugeorge77 pe 29 Aprilie 2024, 18:55

...da...imi pare rau de edy ....o sa faca zero puncte la euro ...ghinion ...

ti-au blocat contul vechi? nici nu ma mir la cate pr.ostii debitezi!

abogdan
abogdan  •  29 Aprilie 2024, 20:04

pai daca Marin se accidenteaza, e o veste f buna.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Aprilie 2024, 18:55

...da...imi pare rau de edy ....o sa faca zero puncte la euro ...ghinion ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează