FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Gică Craioveanu n-are vreo îndoială: „Batem în Giulești! Ceva s-a întâmplat cu Rapid”

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 13:05 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 14:24

Fostul jucător al Universtății Craiova, Gheorghe Craioveanu, a vorbit pentru GSP.ro despre duelul cu Rapid, din această seară, și se bucură că FCSB va veni în Bănie cu titlul deja în buzunar: „E bine pentru noi că nu se vor omorî cu firea”. De asemenea, susține că Florinel Coman s-a pripit cu transferul în Qatar.

  • Meciul Rapid - Universitatea Craiova este programat luni seară, de la 20:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Rapid și Universitatea Craiova au făcut până acum un play-off modest, mult sub posibilități, dar Gică Craioveanu crede că oltenii lui arată un pic mai bine și de aceea sunt favoriți diseară.

Un tânăr „artist” între buturi » Cine e portarul promovat de Lobonț la prima echipă pentru Rapid - Universitatea Craiova
RAPID - CSU CRAIOVA
Un tânăr „artist” între buturi » Cine e portarul promovat de Lobonț la prima echipă pentru Rapid - Universitatea Craiova

Gică Craioveanu despre criza Rapidului: „Probabil ceva s-a petrecut în vestiar, altfel nu-mi explic”

„Cred că batem în Giulești. Jucăm mai bine când adversarul ne oferă spații, iar Rapidul chiar are problema asta. Nu știu ce s-a întâmplat cu Rapidul.

Credeam că se va bate la titlu, după acel 4-0 cu FCSB, din finalul sezonului regulat. Apoi, ceva s-a petrecut și brusc a picat. Probabil în vestiar ceva s-a «rupt», altfel nu-mi explic căderea asta”, a comentat fostul jucător al Universității Craiova pentru GSP.ro.

Plusul pe care l-a adus Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Ca și giuleștenii, învinși de Farul cu 3-1, runda trecută, Craiova vine la rându-i după un eșec, 0-1 cu CFR Cluj pe teren propriu. Însă Craioveanu susține că, în cele două meciuri cu Costel Gâlcă pe bancă, primul, un 3-1 cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, s-a văzut o schimbare.

„Am remarcat o altă atitudine. Jucătorii vor. Ceea ce mi se pare important. Într-un fel, îi înțeleg și pe ei. Sunt deja la al cincilea antrenor în acest sezon. Ce să mai priceapă, nu mai pricep eu, de pe margine.

Dar Gâlcă e antrenor bun, un profesionist. Și va face treabă dacă va fi lăsat în pace. Am jucat cu el la națională și la Villarreal, se pregătea impecabil și așa e și ca antrenor”, e convingerea fostului internațional.

Gică Craioveanu crede că FCSB nu se va omorî cu firea în Bănie

Craioveanu vede „un duel între Universitatea Craiova, Farul și CFR Cluj pentru locul doi în clasament” și se bucură că FCSB va veni etapa viitoare în Bănie cu titlul deja adjudecat: „Cred că nu se vor omorî cu firea.

Gigi Becali a spus, într-adevăr, că nu va băga rezervele, dar sunt sigur că un Florinel Coman, un Darius Olaru nu vor pune osul serios. Nu vor băga piciorul, teama de accidentări e mare, se apropie Euro 2024. Instinctul de conservare e în subconștientul fiecăruia”.

„Dacă Florinel Coman face un Euro 2024 bun și atrage atenția unui club mare va regreta decizia luată”

În ceea ce-l privește pe Coman, fostul internațional crede că acesta s-a pripit cu transferul în Qatar, la Al Duhail. „Păcat că pleacă unde pleacă, mai ales după cel mai bun sezon al lui.

Mi se pare o decizie pripită. Dacă face un campionat european bun și va atrage atenția unui club mare, va ajunge să regrete că n-a mai așteptat. Eu spun ca fost fotbalist.

Pe urmă, nici măcar nu pleacă în Arabia Saudită, unde sunt mai multe vedete, se duce în Qatar! El acolo va pierde contactul cu naționala, cum a pățit la un moment dat și Alex Mitriță”, apreciază Craioveanu.

VIDEO. VIDEO. Imagini de la antrenamentul Rapidului înainte de partida cu Universitatea Craiova

Mai puteți citi:

Primul transfer picat de pe lista lui Becali: „Știți câți bani au cerut? Discuția e încheiată!”

„Înnebunesc de nervi!” » Golgheterul din anii '90 crede că retrogradarea ar fi sfârșitul pentru Dinamo: „Se fac alte echipe, poate te mai ajută ministerul”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
Stelian66
Stelian66  •  29 Aprilie 2024, 22:43
Postat de Vic_5864 pe 29 Aprilie 2024, 14:22

Oltene! Lasa-te de glume proaste.

Pretenas, Ctaioveanu face parte din galeria atacanților de clasă ai României . Tu cine ești , Craiova a bătut Rapidul ( din nou ) și este pe 2. Fără goluri date din aut !!!

Stelian66
Stelian66  •  29 Aprilie 2024, 22:41
Postat de kuba pe 29 Aprilie 2024, 17:14

Un pic afumat......bate Rapidul cu 3-1

Afumat ești tu . Scor final 2-1 pe Craiova , rapid e fumată de mult .

contrabas3
contrabas3  •  29 Aprilie 2024, 18:40

Chiar dacă Jijiii a zis că nu joacă cu rezervele, eu cred că o să joace Alhassan, poate Haruț, Panțîru și chiar și Andrei Vlad. Trebuie să aibă toți minute în Liga 1.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează