INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Leonardo Bonucci o dă în judecată pe Juventus pentru daune de imagine și de natură profesională

Leonardo Bonucci, foto: Imago
Leonardo Bonucci, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 17:40 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 17:40

Leonardo Bonucci (36 de ani) duce la tribunal echipa care l-a exclus din lot, reclamând că nu a beneficiat de condiții optime de pregătire și de antrenament. Fundașul italian a semnat la finele mercato cu Union Berlin.

Mariajul de 12 ani dintre Juventus și Leonardo Bonucci se va sfârși la tribunal. Fundașul central italian a luat decizia să acționeze în instanță clubul bianconero pentru modul în care l-a tratat în această vară, aruncându-l ca pe o măsea stricată. 

Campionul european cu squadra azzurra cere în justiție „daune de imagine și natură profesională", suferite în ultimele două luni!.Bonucci îi acuză pe șefii grupării piemonteze că nu a beneficiat de condiții optime de pregătire și de antrenament, antrenorul Allegri scoțându-l din planurile sale de viitor.

Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni
SPANIA
Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Leonardo Bonucci n-a fost luat în stagiul din SUA

Bonucci a făcut acum două săptămâni o solicitare de a fi reprimit în lotul torinez, dar răspunsul a fost același: nu mai are loc la Juventus! "Am vorbit deja cu Bonucci și el cunoaște situația. Poziția lui Juventus a fost clară, mergem mai departe". 

Leo s-a pregătit de unul singur și n-a mers cu colegii săi în cantonamentul din Statele Unite, așa cum a decis chiar Allegri (alegere tehnică). Care îl avertizase încă din februarie că trebuie să-și caute echipă. Bonucci și-a pierdut și banderola de căpitan și s-a transferat în ultimele zile de mercato.

Va juca în Ligă cu Union Berlin

Deși mai avea contract cu „Bătrâna Doamnă" până în iunie 2024, stoperul de 36 de ani a trebuit să plece și dintre cele două oferte primite, Union Berlin și Genoa, a ales-o pe prma. Bonucci și-a angajat un avocat pentru a obține daunele de imagine și de natură profesională și a anunșat că „orice câștig va fi donat organizației de caritate Neuroland, care sprijină familiile copiilor internați în Torino".

18trofee a cucerit Leonardo Bonucci cu Juventus, dintre care opt scudetti. A jucat o finală de Ligă și a câștigat titlul european cu naționala Italiei (121 de selecții, 8 goluri)

502meciuri are Bonucci în tricoul bianconerilor, reușind 37 de goluri și 10 assisturi

Citește și: 

John Terry ia 100 de lire sterline pentru un autograf! Cât cere pentru o ieșire la cină

Paul Pogba, contract reziliat? Riscă să-și încheie cariera! Dar francezul speră să fie achitat, ca în cazul Palomino

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează