INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MATCH FOR HOPE

VIDEO Kaka și Drogba, spectacol ca în tinerețe în „Match for Hope” » Un influencer a confiscat toată seară: ratări care au stârnit mila vedetelor + intrare cu talpa pe piciorul lui Kaka

Spectacol în Qatar la meciul demonstrativ al influencerilor, unde au fost prezenți și adevărate legende ale fotbalului, Ricardo Kaka, Roberto Carlos, Didier Drogba sau Eden Hazard. +7   FOTO
Spectacol în Qatar la meciul demonstrativ al influencerilor, unde au fost prezenți și adevărate legende ale fotbalului, Ricardo Kaka, Roberto Carlos, Didier Drogba sau Eden Hazard.

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 21:17 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 21:17

Spectacol în Qatar la meciul demonstrativ al influencerilor, unde au fost prezenți și adevărate legende ale fotbalului, Ricardo Kaka, Roberto Carlos, Didier Drogba sau Eden Hazard. Duelul dintre Team AboFlah și Team Chunkz, 5-7, a strâns 8,85 milioane de dolari!

Qatar nu se mulțumește doar cu Campionatul Mondial, Cupa Asiei și alte evenimente sportive de mare anvergură. Acum i-a adus pe stadionul Ahmad bin Ali, la Al Rayyan pe unii dintre cei mai cunoscuți youtuberi din lume, cărora li s-au alăturat și nume mari din fotbal. Totul pentru o cauză nobilă: strângerea de fonduri pentru a ajuta copiii din Mali, Rwanda, Tanzania, Pakistan, Palestina și Sudan, țări afectate de conflicte militare, să aibă acces la educație.

VIDEO. Kaka și Drogba, spectacol ca în tinerețe în „Match for Hope”

Nume mari din fotbal au fost pe teren: Roberto Carlos, David Villa, Eden Hazard, Didier Drogba, Claude Makelele și Kaka au dat tonul la spectacol în Qatar. La margine s-au aflat și doi antrenori mari: Arsene Wenger și Antonio Conte.

  • Team Chunkz: Roberto Carlos, David Villa, Eden Hazard, Harry Pinero, Just Riadh, Angry Ginge, Billy Wingrove, Sean Garnier, AJ Shabeel, Johnny Carey, Vuj, Anders Hofman, XDuttinho, Ahmad Aburob, Aitch, Ammar Kandil, Daud, Taiyo Kimura, iShowSpeed. Antrenor: Arsene Wenger
  • Team AboFlah: Didier Drogba, Claude Makelele, Kaka, Yung Filly, Hanody Awesome, Kristen Hanby, Sharky, Samy Chaffai, Agent 00, Thomas Bragg, Jamm, Caspar Lee, Eman SV2, Amine Raddi, Danny Aarons, Markitos, Thogden, Adel Khamis. Antrenor: Antonio Conte

Team Chunkz s-a impus cu 7-5 la capătul unui meci care i-a încântat pe suporteri, veniți în număr mare la stadion. Kaka a arătat că încă mai are glezna fină, ridiculizându-și adversarii la primul gol al lui Team AboFlah. David Villa a trimis și el o adevărată torpilă în vinclu, în timp ce Drogba s-a distrat cu influencerii, intrând practic cu mingea în poartă la două reușite.

Cel care a furat însă toată atenția a fost influencerul IShowSpeed, care s-a remarcat cu două lufturi de zile mari cu poarta goală, dar și cu o intrare direct cu talpa pe piciorul lui Kaka. Ratările au venit după ce înainte de meci chiar fusese întrebat de Arsene Wenger: „Poți să șutezi? Deci când avem mingea ea să ajungă la tine”. „Sunt cel mai rapid om din lume. Spui că ești un antrenor legendar, folosește-mă!”, a fost replica lui Speed. Nu l-a impresionat însă pe antrenor, care l-a lăsat pe bancă.

+3 FOTO

Speed s-a contrat pe tunel și cu Hazard, pentru că voia să îi ia locul în banda stângă. S-au înțeles până la urmă, apoi i-a cerut francezului: „Trebuie să îmi dai o pasă de gol!”. Hazard chiar asta a reușit. A pornit o cursă în viteză și i-a pasat în fața porții goale, însă influencerul s-a făcut de râs cu un luft de zile mari.

La pauză, acesta chiar i-a cerut scuze lui Hazard, care l-a încurajat: „Stau aici și până la miezul nopții doar ca să dai gol. Te las singur cu poarta goală”. Și Roberto Carlos a intervenit când l-a auzit că e sătul de fotbal și vrea să renunțe: „Nu, prietene! Controlează mingea și trage, ești foarte rapid”.

La final a reușit să-l amuze și pe Drogba, întrebându-l dacă nu cumva este tatăl lui Paul Pogba: „Nu, nu, eu sunt originalul, el e copia”.

Citește și alte știri:

Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”
REȘIȚA - STEAUA 3-1
Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”
Farul - Oțelul 1-1
Hagi și-a distrus jucătorii în conferință: „Poate s-au plictisit de mine! Dacă mă enervează, asta fac!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează