FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

FCSB dă lovitura! Pariul lui Gigi Becali și Mihai Stoica e pregătit de preliminariile Ligii Campionilor

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 21:48 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 10:21

David Miculescu (22 de ani) e omul momentului la FCSB. A marcat cu Farul și pare gata să fie decisiv în preliminariile Champions League.

„Am găsit atacant azi. Am luat atacant. Pe David Miculescu. Nu ați văzut ce s-a bătut cu ei? Trebuie să marcheze goluri, dar vreau să nu piardă mingea, să creeze spații. O să dea el și goluri”, spunea Gigi Becali pe 14 aprilie, după 1-0 cu CFR Cluj, după un meci în care Miculescu nu a marcat.

Cum a venit Florinel Coman la petrecerea de titlu a celor de la FCSB » Le-a avut alături pe soția Ioana și fiica lor, Kasia
FCSB - Farul
Cum a venit Florinel Coman la petrecerea de titlu a celor de la FCSB » Le-a avut alături pe soția Ioana și fiica lor, Kasia

Dar a făcut-o în ultimele două meciuri ale roș-albaștrilor, răsplătind încrederea lui Gigi Becali și a lui Mihai Stoica, care l-au lăudat mereu și au spus că acesta poate fi numărul 9 de care echipa are nevoie.

David Miculescu, două goluri la rând pentru FCSB

După ce a punctat în meciul cu Sepsi (2-2), de etapa trecută, David Miculescu a marcat și cu Farul, golul carea poate fi decisiv pentru FCSB în câștigarea titlului.

Fotbalistul adus de la UTA a primit o pasă pe culoar de la Olaru, a câștigat duelul în viteză cu Marins și l-a învins pe Buzbuchi cu un șut din prima, la firul ierbii.

+5 FOTO

A fost golul cu numărul 20 în Superligă, în 136 de meciuri. Al 6-lea din acest sezon, în 38 de partide.

O spun de câte ori am ocazia. Miculescu este un jucător foarte bun. Mulţi îl subapreciază, dar el când intră se bate cu adversarii, câştigă dueluri aerienee.

Are un stâng... Vă spun că n-ai vrea să fii portar când trage Miculescu. Dă foarte tare. Nu există jucător în România care să lovească aşa tare mingea. Am foarte mare încredere în el.

– Mihai Stoica, pe 2 aprilie

VIDEO. Atmosferă de senzație la FCSB - Farul

Citește și:

Concurență pentru FSCB » Florin Tănase, favoritul lui Becali, ar putea ajunge la altă echipă! Destinație neașteptată
FCSB
Concurență pentru FSCB » Florin Tănase, favoritul lui Becali, ar putea ajunge la altă echipă! Destinație neașteptată
Prestație stelară a fotbalistului dorit de FCSB » Două goluri în meciul sezonului
FCSB
Prestație stelară a fotbalistului dorit de FCSB » Două goluri în meciul sezonului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
satyricon
satyricon  •  28 Aprilie 2024, 15:50
Postat de danutcornel pe 27 Aprilie 2024, 22:12

fcsb va fi eliminata din primul tur al preliminariilor ucl

Scoate unghia din gât pitigoiule!

ccristian0
ccristian0  •  27 Aprilie 2024, 23:57

:) :)) :))) Liga campionilor! :)) Miculescu e ratangiul campionatului, a dat un gol la 59 de ocazii și deja e mare atacant! :)

contrabas3
contrabas3  •  27 Aprilie 2024, 23:21

Ce gol a dat Miculescu! Nu a fost ,,gol norocos” ci a fost gol de mare atacant! Oare chiar este așa bun?! Am așteptat și după Nico Stanciu un an și ceva după ce a venit la Steaua, și omul și-a revenit. Poate și David e tot așa. (?)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează