INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - TOTTENHAM 2-3

JUVENTUS - TOTTENHAM 2-3 // VIDEO Gest controversat al lui Cristiano Ronaldo la adresa lui Maurizio Sarri în momentul schimbării

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 17:35

Juventus a pierdut azi la debutul turneului amical International Champions Cup, scor 2-3 cu Tottenham. Cristiano Ronaldo (34 de ani) și Maurizio Sarri (60 de ani) au avut un schimb nu tocmai prietenos de priviri în momentul înlocuirii portughezului.

Cristiano Ronaldo a marcat golul de 2-1 pentru Juventus în minutul 60, cu o lovitură subtilă, din interiorul careului. La trei minute după reușită, italianul Sarri, aflat la debutul pe banca lui Juventus, l-a înlocuit cu brazilianul Matheus Pereira (21 de ani).

Dacă în momentul salutului cu fotbalistul introdus Ronaldo a fost zâmbitor, Cristiano a avut ceva cu Sarri. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur i-a transmis un mesaj scurt tehnicianului, apoi s-a întreptat către banca de rezerve.

Gestul a născut dezbateri aprinse și în presa italiană, dar nici jurnaliștii din „Cizmă” nu au reușit să citească de pe buzele portughezului cuvintele pe care i le-a adresat antrenorului. 

 

Vezi și: 

JUVENTUS - TOTTENHAM 2-3 // VIDEO + FOTO Harry Kane i-a stricat debutul lui Sarri cu un gol GENIAL de la jumătatea terenului!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
mrtweaks
mrtweaks  •  21 Iulie 2019, 19:50

Conform surselor mele Ronaldo i-ar fi spus lui Sarri ca il asteapta la dus fiindca nu are cine sa il spele pe spate. Mister elucidat. Puteti sa va inchideti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează