INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SITUAȚIE

Cea mai sexy fotbalistă din lume, ofertă de la rivalul OnlyFans » Suma uriașă care i-a fost propusă pentru a-și face cont cu poze „spicy”

Alisha Lehmann / Sursă foto: Facebook +49   FOTO
Alisha Lehmann / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 18:05 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 19:18

Alisha Lehmann, considerată cea mai sexy fotbalistă în activitate, a primit o propunere îndrăzneață: jucătoarei lui Aston Villa i s-au oferit 80.000 de lire sterline (în jur de 100.000 de euro) pentru a-și face cont pe site-ul My.Club, rivalul OnlyFans.

Alisha Lehmann e renumită pe teren, dar și în afara lui, pe rețelele de socializare. Și-ar putea înmulți veniturile. Asta după ce a primit o ofertă consistentă pentru a posta pe site-ul „My.Club”, o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe fiind vorba de materiale interzise minorilor.

Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
Instagram @Alisha Lehmann
+45 FOTO

Mike Ford, vicepreședintele platformei, i-a înaintat fotbalistei o propunere de 100.000 de euro pentru a o convinge să accepte să-și folosească identitatea pe site-ul respectiv. 

Cea mai sexy fotbalistă din lume, ofertă de la rivalul OnlyFans

„Având în vedere comunitatea de fani în continuă creștere pe care o ai, care se va dezvolta pe durata Cupei Mondiale de la vară, My.Club vrea să-ți propună să-ți creezi un cont și să te alături platformei. Ar avea sens la acest nivel de popularitate să-ți lansezi propriul «club». 

Poți publica poze de la antrenament, fotografii spicy (n.r. provocatoare) și să primești întrebări de la fani”, i-a transmis Alishei vicepreședintele platformei respective, conform Daily Star. O propunere la care, deocamdată, Alisha Lehmann nu a oferit vreun răspuns. 

Alisha Lehmann spunea recent că e dezamăgită de fani

Alisha Lehmann a devenit cea mai urmărită sportivă pe rețelele sociale în Elveția, ea depășindu-l astfel pe Roger Federer. Fotbalista care evoluează la Aston Villa are 11,6 milioane de urmăritori, în timp ce fostul jucător de tenis a rămas la 11,2 milioane. 

Cu toate acestea, ea a spus: „Mulți oameni văd doar partea socială a vieții mele și nu știu cum joc fotbal. Sunt dezamăgită de acest lucru pentru că muncesc din greu pentru a deveni cea mai bună variantă a mea pe teren”, a spus Alisha.

Citește și alte știri de actualitate:

GALERIE FOTO „Dacă nu prezentam știri, eram milionară” » Replicile spectaculoase ale unei prezentatoare TV de sport: „Prefer tăria și șampania”

GALERIE FOTO Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  05 Martie 2023, 14:35
Postat de Buhauaua pe 05 Martie 2023, 13:52

Daca taceai filozof ramaneai

Esti fecesebist?!

Buhauaua
Buhauaua  •  05 Martie 2023, 13:52
Postat de VanBasten pe 04 Martie 2023, 22:00

Ne traduce si gesepe ce sunt alea poze spici?! Ca mie imi place spici dar in mancare. Sa inteleg ca sunt poze cu mancare spici? Tepeline, ce e ala spici?

Daca taceai filozof ramaneai

ali.bec
ali.bec  •  05 Martie 2023, 12:18

VanBastăne, ca sa poată Țepelinu sa-ți explice trebuie sa-i dai tu niște exemple de unde să se poată documenta. Ca sa aibă de unde învăța, ca altfel n-are cum.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează