GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Cristi Tănase a devenit tată » Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a născut: „Totul!”

Cristi Tănase și soția (foto: Instagram) +29   FOTO
Cristi Tănase și soția (foto: Instagram)

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 15:05 / Actualizat luni, 11 martie 2024 15:05

Cristian Tănase (37 de ani), fostul mijlocaș al celor de la FCSB, a devenit tată pentru prima oară alături de Adina Maria, soția lui. Aceasta a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, acolo a anunțat că a născut o fetiță perfect sănătoasă. 

La vârsta de 37 de ani, Cristi Tănase se mândrește cu familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o alături de soția lui. Fostul fotbalist trăiește acum ceva mai mare bucurie, trece printr-o perioadă excelentă pentru că soția lui a născut. 

FOTO. Cristi Tănase a devenit tată! Soția fostului fotbalist a născut

Adina Maria, soția lui Cristi Tănase. Foto: Instagram
Adina Maria, soția lui Cristi Tănase. Foto: Instagram
+25 FOTO

Cristi Tănase a devenit tată. Ieri, 10 martie, soția fostului jucător de fotbal, Adina Maria, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, partenera de viață a fostului fotbalist a publicat prima imagine cu bebelușul, dar și un mesaj special. 

„10.03.2024. Totul”, a scris Adina Maria în dreptul postării pe care a făcut-o pe contul ei de Instagram, la secțiunea InstaStory. Până la acest moment, Cristi Tănase și Adina Maria nu au dezvăluit numele fetiței lor, nici nu au dat însă vreo veste despre petrecerea de botez. 

Adina Maria este partenera de viață a lui Cristi Tănase. Bruneta este make-up artist și că este pasionată de antrenamentele în sala de forță. Cristi Tănase și Adina Maria s-au căsătorit în toamna anului trecut, iar acum, în primăvara lui 2024, cei doi au devenit pentru prima dată părinți.

Imagini șocante cu Cristi Tănase: cu sânge la gură și incoerent în holul blocului

La începutul lunii februarie, Cristi Tănase a intrat în atenția publică, căci a fost filmat în ipostaze tulburătoare. În videoclipul care a circulat pe rețelele de socializare, doi bărbați îl găsesc pe Tănase într-o clădire, aparent într-un hol de bloc. 

Tănase stă pe jos, cu geaca lângă el și spatele rezemat de perete, cu gura aparent sângerândă și câteva pete de sânge lângă el. „Salut, Dodel! Ce faci? Ce-ai pățit la gură?”, îl întreabă unul dintre bărbați. „Ce e? A? Ce-am pățit? Sunt bine”, răspunde Tănase, vizibil confuz, apoi se ridică.

Scenele neașteptate cu fostul fotbalist vin după ce finalul anului trecut, Cristi Tănase a fost prins conducând sub influența drogurilor în apropierea orașului Pitești, în drumul spre comuna Bradu. „Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest.

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, au transmis la acea vreme surse din cadrul poliției pentru Știrile ProTV.

Citește și:

John Cena, în „plicul gol” la Gala Premiilor Oscar 2024! De ce a apărut fostul wrestler dezbrăcat pe scenă
PREMIILE OSCAR 2024
John Cena, în „plicul gol” la Gala Premiilor Oscar 2024! De ce a apărut fostul wrestler dezbrăcat pe scenă
Iubita lui Drăgușin, mesaj special după evoluția din succesul lui Tottenham
TOTTENHAM
Iubita lui Drăgușin, mesaj special după evoluția din succesul lui Tottenham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  11 Martie 2024, 22:31

Bă da' stai că n-am dantura pusă...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează