INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID

Scandal cât casa la Munchen: „Nici că se putea un moment mai prost!” » Spaniolii își freacă mâinile

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen, se află în conflict deschis cu președintele de onoare Uli Hoeness
Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen, se află în conflict deschis cu președintele de onoare Uli Hoeness

Articol de - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 20:31 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 20:31

Președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness, l-a atacat pe antrenorul Thomas Tuchel tocmai înaintea semifinalei-tur cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Bayern își joacă întreg sezonul în „dubla” cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor. Dar în loc să se concentreze asupra primei manșe, programate marți, pe Allianz Arena, jucătorii asistă la un scandal cât casa! Declanșat, culmea!, de președintele de onoare al clubului, Uli Hoeness.

Gigi Becali confirmă exclusivitatea Gazetei » Fotbalistul se întoarce la FCSB!
FCSB
Gigi Becali confirmă exclusivitatea Gazetei » Fotbalistul se întoarce la FCSB!

Uli Hoeness l-a atacat frontal pe antrenorul Thomas Tuchel

Hoeness n-a avut altceva mai bun de făcut decât să-l critice pe antrenorul Thomas Tuchel la un eveniment organizat vineri de cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung. Vorbind despre succesorul actualului tehnician, el a ținut să precizeze că se caută unul „care să îmbunătățească jucătorii individual. Asta este și acuzația!

Personal, nu am nicio problemă cu Thomas Tuchel. A venit de câteva ori la cină, la noi, au fost seri frumoase, totul în regulă. Dar el are o altă atitudine! Nu și-a propus să-l facă mai bun pe Pavlovic sau pe Davies. Dacă lucrurile n-au mers, ne-a cerut să cumpărăm jucători!”.

Thomas Tuchel i-a dat imediat replica: „Este atât de departe de realitate”

Furios, Tuchel n-a rezistat și i-a replicat lui Hoeness chiar înaintea meciului cu Eintracht Frankfurt (2-1), de sâmbătă: „Este atât de departe de realitate, că nici măcar nu știu cum să răspund! Mă simt rănit în onoarea mea de antrenor.

Dacă am dovedit ceva ca antrenor în ultimii 15 ani este că jucătorii tineri, mai ales din academie, au mereu un loc alături de noi la antrenamente și, prin performanță, au mereu un loc pe teren. Și la Bayern am dovedit asta! Mi-e greu să pricep. Mi se pare o acuzație absolut lipsită de temei!”.

Thomas Tuchel spune că „nici nu se putea un moment mai rău pentru un asemenea spectacol”

Tuchel a criticat inclusiv momentul ales de președintele de onoare pentru a-l ataca. „Urmează zece zile incredibil de importante pentru noi toți. Nu că exista un moment mai rău pentru un așa spectacol. Acum trebuie să fie vorba doar despre Real Madrid, VfB Stuttgart și Real Madrid”, a punctat antrenorul lui Bayern.

La Madrid, spaniolii își freacă mâinile. „Război la Munchen!”, a titrat cotidianul Marca. Publicația „de casă” a Realului n-are nicio îndoială că „scandalul Hoeness vs Tuchel se va răsfrânge în mod negativ asupra jucătorilor lui Bayern”. Ceea ce ar reprezenta din start „un avantaj” pentru echipa lui Carlo Ancelotti.

VIDEO. Que Locura! Rafael Nadal, bucurie dezlănțuită pe „Santiago Bernabeu”, după ce Real Madrid a învins Barcelona

Ați mai putea citi:

Arsenal câștigă cu mari emoții derby-ul Londrei, deși la pauză a avut 3-0 pe tabelă!

Doi vizitatori surpriză » Cine a asistat azi la antrenamentul Rapidului

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează