GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR

Alex Delea a câștigat Survivor 2022! A învins-o în finală pe Elena Chiriac, campioană de taekwondo, și a încasat o sumă fabuloasă!

Alex Delea (25 de ani), barmanul din echipa „Războinicilor”, a câștigat Survivor 2022 și premiul de 100.000 de euro! +11   FOTO
Alex Delea (25 de ani), barmanul din echipa „Războinicilor”, a câștigat Survivor 2022 și premiul de 100.000 de euro!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 00:30 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 00:47

Alex Delea (25 de ani), barmanul din echipa „Războinicilor”, a câștigat Survivor România 2022 și premiul în valoare de 100.000 de euro!

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au avut șansa, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV au fost împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”, după care componența s-a schimbat, iar noile echipe au fost denumite „Tigrii” și „Vulturii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)
  • Probleme individuale au debutat în urmă cu două săptămâni, când au rămas în concurs numai 8 concurenți

Alex Delea a câștigat Survivor 2022

Alex Delea, 25 de ani, este un barman din Constanța care a lucrat timp de mai mulți ani în Barcelona, Spania. Pasionat de fitness, concurentul de la „Războinici” a început să-și dezvolte musculatura prin exerciții specifice încă de la 18 ani.

Delea nu s-a remarcat la Survivor doar prin calitățile sale atletice impresionante, ci și prin carismă și un discurs pătrunzător, factori decisivi în alegerea câștigătorului de către telespectatori.

Pe lângă premiul de 100.000 de euro, Delea a încasat încă 20.000 de euro, bani pe care îi avea deja asigurați după cele aproape 5 luni petrecute în Dominicană. Era remunerat cu 1.000€ la 7 zile.

+7 FOTO

Vă iubesc pe toți de aici! Nu știu ce se întâmplă cu mine, nu cred că mi se întâmplă așa ceva! 
Alex Delea

Elena Chiriac și Ionuț Popa, finaliști la Survivor

Pe locul doi a ieșit Elena Chiriac, 20 de ani. Multiplă campioană națională la taekwondo, Elena este studentă la actorie în Marea Britanie și este și model, ea participând în mai multe reclame TV. Nu a fost la prima experiență de acest gen, a mai participat la emisiunea „Ferma”, difuzată tot de Pro TV.

Podiumul a fost completat de Ionuț Popa, 33 de ani, antrenor de fitness originar din Hunedoara, stabilit în București.

16 ianuarieeste data la care a început Survivor, show desfășurat în Republica Dominicană

Mai multe știri despre Survivor:

Cine este Alexandru Nedelcu, fostul portar care a ajuns în ultimii 4 la Survivor » Antrenat de unul dintre preferații lui Gigi Becali și de un fost stelist
survivor
Cine este Alexandru Nedelcu, fostul portar care a ajuns în ultimii 4 la Survivor » Antrenat de unul dintre preferații lui Gigi Becali și de un fost stelist
Cine îl așteaptă pe Marian Drăgulescu, după eliminarea de la Survivor: „Dacă mă invită, nu spun nu! Dar nu depind de vreun bărbat!”
Survivor
Cine îl așteaptă pe Marian Drăgulescu, după eliminarea de la Survivor: „Dacă mă invită, nu spun nu! Dar nu depind de vreun bărbat!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
Sparta66
Sparta66  •  10 Iunie 2022, 12:11

Ielena dute la JIJI sa te antreneze ....

Sparta66
Sparta66  •  10 Iunie 2022, 12:09

Daca ar fi castigat Ielena in veci nu ma mai uitam la Pro Tv . Bascalie mare cu fatuca asta . Mare bascalie .

mikeshine
mikeshine  •  01 Iunie 2022, 17:46

sper ca statul ia macar 50% din cei 120 de mii de euro. incredibil ce proaste sunt televiziunile de dau premile astea uriase. nu ar trebui sa existe in TV premii mai mari de 10 mii de euro. si astia toti dau de la 100 de mii de euro in sus. incredibil. in era in care nu se mai uita nici naiba la tv iar cei care se uita au putere de cumparare zero.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează