GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECES

FOTO + VIDEO 5 legături între legendarul Prince și lumea sportului » Autorul celui mai spectaculos show din istoria Super Bowl

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2016 16:17

Utlimele informații legate de moartea lui Prince susțin că starul în vârstă de 57 de ani a fost tratat pentru o supradoză, cu doar șase zile înainte de deces. Artistul a avut mai multe legături cu lumea sportului și a practicat el însuși baschet, pe când era în liceu.

Prince a fost găsit inconştient joi, în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park. 

a jucat baschet în tinerețe

În anii '70, pe când era în clasa a 10-a, Prince a făcut parte din echipa de baschet a liceului Minneapolis' Bryant, fiind caracterizat de unul dintre antrenorii săi drept "o rezervă talentată."

După ce s-a mutat la Liceul Central, deși juca în continuare baschet cu plăcere, Prince a preferat să se concentreze pe cariera muzicală, din cauza faptului că nu primea mult timp de joc.

cea mai spectaculoasă interpretare la super bowl

În 2015, celebra publicație Billboard a proclamat interpretarea lui Prince de la pauza Super Bowl din 2007 drept cel mai spectaculos show din istoria evenimentului sportiv.

a fost mare fan minnesota vikings

Prince a fost mare suporter al echipei de fotbal american Minnesota Vikings. Când formația a ajuns în play-off în 2009, Prince a participat la meciul câștigat de Vikings în fața celor de la Dallas și a compus și un cântec în cinstea acestui eveniment, "Purple and Gold".

"Mulțumim pentru tot, Prince. Îți vom simți lipsa", a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al echipei.

Un jucător de baseball îi poartă numele

Jucătorul de baseball al formației Texas Rangers, Prince Fielder, a făcut public faptul că a fost numit după marele cântăreț. "Este puțin ciudat când un simbol moare, dar nu am simțit niciodată o conexiune mai puternică", a declarat sportivul pentru Dallas Morning News.

susținător înfocat al minnesota lynx

Artistul a fost susținătorul echipei de baschet feminin Minnesota Lynx și chiar a asistat la victoria care le-a asigurat acestora succesul în campionat, împotriva formației din Indianna, în luna octombrie a anului trecut.

 "Când porumbeii plâng, și lincșii plâng", au scris cei de la Minnesota Lynx pe Twitter.


VIDEO 35 de ani cu Prince în 25 de secunde

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează