FOTBAL  »  NATIONALA  »  MOURINHO ÎI SCHIMBĂ PLANURILE LUI CHIVU

“Operează-te mai repede!“

Articol de - Publicat duminica, 22 iunie 2008 00:00

La insistenţele noului antrenor de la Inter, românul va suferi intervenţia chirurgicală la umărul stîng mîine, la Milano, 13 zile înainte de nunta cu Adelina.

Demiterea lui Roberto Man­ci­ni şi numirea lui Jose Mou­rin­ho (foto) pe banca teh­ni­că a lui Internazionale Milano a­tra­ge după sine şi alte schimbări. În spe­cial în privinţa lui Cristi Chivu, cel care a tot amînat sezonul trecut operaţia la umărul stîng. Jucătorul suferise o luxaţie la amicalul cu Ger­mania, din septembrie 2007, ac­ci­dentarea agravîndu-se de atunci.

“Să facem un Euro bun, să mă în­sor şi apoi să mă operez, să scap de calvarul ăsta cu umărul”, spu­nea inter­naţi­o­­nalul român înaintea turneului fi­nal conti­nen­tal. Umărul i-a rezistat la Euro, “in­te­ristul” fiind printre cei 5 in­te­gra­lişti ai României. Iar că­să­toria cu A­de­lina Elisei va fi pe 6 iulie.

Mire cu braţul în ghips

După ce Euro s-a încheiat pre­ma­tur pentru “naţionala” Ro­mâ­niei, Chivu a fost însă sunat de noul an­trenor al Interului. “Cristi, aş vrea să te operezi mai repede, chiar înainte de nuntă. Oricum o să ra­tezi startul pregătirilor cu Inter, de pe 18 iulie, dar vreau să poţi re­veni cît mai curînd pe teren.”, i-a spus Mourinho. Şi cum o astfel de cerere venită din partea por­tu­ghezului nu poate fi refuzată, Chi­vu s-a con­for­mat. Astăzi va ple­ca la Milano, acolo unde mîine se va o­pe­ra la u­măr, la o clinică stabilită de me­di­cul “nerazzurrilor”. Iar la nun­tă, Chi­­vu va avea braţul stîng imo­bili­zat.

44 de meciuri a jucat Chivu în toate competiţiile cu umărul accidentat, de la luxaţia umărului suferită pe 12 septembrie 2007, la amicalul cu Germania.

5,1 milioane de euro este salariul anual al lui Chivu la Inter.

La “naţională” prinde doar Franţa

După operaţie, Cristi Chivu va sta cu umărul imobilizat complet timp de 3 săptămîni, vreme în care va putea face totuşi pregătire la sală, mai ales pentru întreţinerea musculaturii picioarelor. Îi vor trebui însă trei luni pentru a fi recuperat complet, urmînd să revină pe gazon spre finalul lui septembrie.El va rata primele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Lituania (6 septembrie) şi cu Insulele Feroe (10 septembrie). Chivu va fi apt abia pentru partida cu Franţa, de pe 11 octombrie.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
 •  22 Iunie 2008, 17:59

looz esti un comunist borat shi un dobitoc,piturca e un antrenor de divizia c poate b la ora actuala,e ingust la minte shi nu are nici cea mai mica treaba cu fotbalul de acuma

 •  22 Iunie 2008, 13:31

publicati doar ce va convine ,aveti ciuda pe piti infectilor ...

 •  22 Iunie 2008, 13:06

Sunteti niste pampalai, toti ne pricepem la fotbal si antrenorat , da Piturtca a gresit , dar tot el este singurul antreor care ne-a calificat si in 2000 si in 2008 ...Si in 2010 o sa vedeti ca ne va califica din nou , mai ales ca u porea avem echipe cu pretetii in calificari , si dupa experienta trasa din Euro , la CM2010 vom iesi din nou pe locul 4-5 in lume ....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează