FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

VIDEO Mihai Stoichiță a insistat pe o idee, înainte de Israel - România: „Nu suntem Alain Delon!”

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a prefațat meciul Israel - România, cel care îi poate duce pe „tricolori” la EURO 2024. +9   FOTO
Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a prefațat meciul Israel - România, cel care îi poate duce pe „tricolori” la EURO 2024.

Articol de , , , - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 22:20 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 16:24

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a prefațat meciul Israel - România, cel care îi poate duce pe „tricolori” la EURO 2024. 

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1
  • Reporterii speciali Remus Răureanu și Vlad Nedelea, fotoreporterul Raed Krishan și operatorul Iosif Popescu sunt trimișii Gazetei Sporturilor în Ungari, de unde transmit cele mai noi informații despre naționala României.

România are nevoie de un rezultat de egalitate în disputa cu Israel, programată la Felcsut, în Ungaria. Mihai Stoichiță e de părere că „tricolorii” trebuie să sacrifice spectacolul pentru a-și îndeplini obiectivul. 

Marius Șumudică, despre un „tricolor”: „Când se întoarce cu fața la poartă, nu se mai uită la nimic”
ISRAEL - ROMÂNIA
Marius Șumudică, despre un „tricolor”: „Când se întoarce cu fața la poartă, nu se mai uită la nimic”

VIDEO. Mihai Stoichiță, înainte de Israel - România

„Să dea Dumnezeu să fie o finală fericită, așa cum a fost și pentru unguri în această seară. Am înțeles că și-a dat un bulgar autogol și s-au calificat. Sperăm să fie cu noroc și pentru noi.

Pentru mine important este să nu pierdem. Economia și strategia pe care o face un antrenor... Edi Iordănescu știe cel mai bine ce trebuie să facem. Nu fac eu calcule. 

Moralul e foarte bun, nu are cum să fie altfel. Moralul în fotbal este dat de rezultat. Nu se poate să nu ai unul bun. E vorba și de tărie de caracter.

Au fost vreo 4 discuții până azi cu Edi Iordănescu. E foarte încrezător, își face strategia în funcție de tactica pe care vrea să o adopte. E un meci deosebit. 

Nimeni nu așteaptă să jucăm frumos, să fim Alain Delon. Nu se poate! Trebuie să fim eficienți. E presiune, e tensiune. Și eu sunt emoționat, tensionat. Aș minți să spun. Stai noaptea, te mai gândești, te trezești”, a spus Mihai Stoichiță. 

M-aș contrazice dacă n-aș spune ce am spus de atâtea ori. Nu suntem o echipă care să avem fostele glorii, suntem o echipă dată de forța grupului. Golul poate veni de la oricare dintre jucători
- Mihai Stoichiță

Clasamentul în grupa I preliminară pentru EURO 2024

FOTO Sosirea naționalei României în Ungaria, pentru meciul cu Israel

+19 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

Naționala României a ajuns în Ungaria » De ce surpriză au avut parte „tricolorii” la hotel

Basarab Panduru, ironic cu 2 fotbaliști convocați de Edi Iordănescu: „Când eram noi mici poate merita ceva...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
laur33
laur33  •  17 Noiembrie 2023, 11:25

Ce comparatie tampita! Se compari o echipa de fotbal sau jocul unei echipe de fotbal, cu Alain Delon. Bine ca n-a comparat-o cu aurora boreala.

alfabetta
alfabetta  •  17 Noiembrie 2023, 10:17

D.le Stoichiță, ieri la care meci va-ți uitat ? Eu mă uitam la Argentina- Uruguai ( 0:2) Vă rog, după așa meci , în ziua următoare D,voastră să nu vorbiț de fotbal. Cu respect Miuț

vilito
vilito  •  17 Noiembrie 2023, 05:17

nu ne asteptam ca romania sa joace frumos pentru ca ar fi presiune, nu ne asteptam sa joace frumos in oricare meci pentru ca nu poate

Vezi toate comentariile (6)
Comentează