FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA 1-2

NOTE GSP Revanșa renegaților » Patru „tricolori” notați cu 8 într-un meci de ținut minte

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 00:47 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 01:36

România merge la Euro 2024, turneu care se va disputa în Germania. „Tricolorii” au învins, scor 2-1, naționala Israelului și s-au calificat matematic la turneul final. Iată cum au fost notați jucătorii lui Edi Iordănescu.

  • România - Elveția, ultimul meci al nostru din grupa I, e programat marți, 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1
„Tricolorii” au oprit conferința lui Edi Iordănescu! Momente geniale surprinse de reporterii GSP: „Am fost peste ei! Mulțumim, ne vedem în Germania”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
„Tricolorii” au oprit conferința lui Edi Iordănescu! Momente geniale surprinse de reporterii GSP: „Am fost peste ei! Mulțumim, ne vedem în Germania”

Horațiu Moldovan: 6

  • Horațiu Moldovan a dat emoții în câteva faze, mai ales din cauza jocului cu piciorul, un defect al lui. Așa a creat o ocazie a israelienilor, apoi a degajat în aut ca să scape mai ușor din astfel de faze.

Andrei Rațiu: 7

  • Andrei Rațiu, bun, atent. Dintr-un "extraterestru", un necunoscut, așa cum era pentru noi la primele convocări, el chiar a devenit un om de bază.

Radu Drăgușin: 8

  • Radu și-a folosit de câteva ori forța excepțională ca să-și blocheze adversarii, a căutat să pornească faze de atac și să avanseze pentru suplimentarea soluțiilor.

Andrei Burcă: 7

  • A avut unele probleme mai ales în prima repriză, în situații în care presingul israelian îl încurca, îl lăsa fără soluții.

Nicușor Bancu: 6

  • S-a chinuit tare cu Dasa în prima repriză. Căpitanul gazdelor a avansat des pe partea lui și a devenit periculos. Și-a mai cizelat jocul în partea a doua.
+11 FOTO

Răzvan Marin: 7

  • El și Screciu au securizat zona din fața apărării, una în care Israelul și-a concentrat multe acțiuni. Față de alte partide, Răzvan a avut un rol mai defensiv.

Vladimir Screciu: 7

  • Puternic, olteanul a ajuns să reprezinte o soluție bună pe un post care-i era descoperit lui Iordănescu. Din cauza efortului mare, Edi l-a schimbat cu Marius Marin pentru ultimul sfert de oră.

Ianis Hagi: 8

  •  În prima repriză a fost printre puținii care au reușit să mai iasă din presing, apoi a urmat golul de maestru, cu un șut curat pe colțul scurt.

Nicolae Stanciu: 7

  • Nu a mai fost actorul principal din piesa lui Iordănescu, așa cum se întâmplase în alte dăți.

Denis Drăguș: 8

  •  A creat faza golului pe care l-a înscris Pușcaș, el a șutat formidabil în bară, aproape de vinclu, apoi a mai trimis o dată mingea în bară.

George Pușcaș: 8

  • A încasat zeci de lovituri, probabil că el iese vânăt tot după fiecare meci dacă acceptă de fiecare dată să fie tăvălit într-un asemenea hal! Și a marcat pentru 1-1, a fost golul care ne-a scos dintr-un început oribil.

Florinel Coman: 6

  • A intrat pe parcurs și a primit rolul de a-l ajuta pe Bancu în condițiile în care Israelul a dominat în majoritatea timpului.

Valentin Mihăilă: 3

  • Cu trei sferturi din poartă în față, el i-a trimis mingea portarului Glazer. Apoi a luat "roșu" direct după ce și-a lovit un adversar fără să fi avut nevoie să oprească vreun atac periculos, doar din imprudență și din ambiția exagerată care i-a întunecat gândirea.

Au jucat mai puțin de 15 minute: Marius Marin, Cicâldău, Ad. Rus

VIDEO | ROMÂNIA S-A CALIFICAT LA EURO 2024! Imaginile bucuriei alături de galerie, după ce „tricolorii” au câștigat 2-1 cu Israel

Citește și alte articole:

Pușcaș, răspuns pentru critici și explicații pentru gestul de la gol: „Cred că orice român vede”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Pușcaș, răspuns pentru critici și explicații pentru gestul de la gol: „Cred că orice român vede”
Reacția unui fost mare internațional, după calificarea României la Euro 2024: „N-am avut vedete, dar nici nu avem nevoie. E clar că marele merit este al lui Edi Iordănescu”
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Reacția unui fost mare internațional, după calificarea României la Euro 2024: „N-am avut vedete, dar nici nu avem nevoie. E clar că marele merit este al lui Edi Iordănescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
eunescu09
eunescu09  •  19 Noiembrie 2023, 14:47

Nu mi-au plăcut Mihăilă (pana la acel fault inutil) și Coman. Leneși, indolenți, parca ei erau cei obosiți.

flob
flob  •  19 Noiembrie 2023, 11:42

Coman 6 pentru ce? Pentru a el galben prostesc și acea "telefonata" la portar in loc să închidă jocul?

flob
flob  •  19 Noiembrie 2023, 11:41

Trebuie sa fii foarte prost sa spui că jocul cu piciorul este un defect a lui Moldovan. Și Neuer care este recunoscut pentru jocul de picior a mai făcut gafe. Dar na, când ești prost, nu este destul că ești prost dacă nu și semnalizezi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează