FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA Edi Iordănescu, mesaj tranşant pentru „tricolori" înainte de EURO: „Așa nu poți face față unor echipe bune”

foto: Ionuț Iordache +16   FOTO
foto: Ionuț Iordache

Articol de , - Publicat miercuri, 27 martie 2024 06:56 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 11:05

După 2-3 în amicalul contra Columbiei, selecționerul Edward Iordănescu e acum cu gândul la EURO 2024 și la problemele pe care le au „tricolorii” la echipele de club.

Mai sunt mai puțin de trei luni până la debutul României la EURO 2024, iar o parte dintre jucătorii care vor fi în Germania au o mare problemă: nu joacă în mod constant la echipele de club.

Dacă am avea trei de Ianis ...
EDITORIAL
Dacă am avea trei de Ianis ...

VIDEO. Edi Iordănescu, mesaj tranșant pentru „tricolori”

La finalul meciului de pe Metropolitano, Edward Iordănescu a vorbit despre fotbaliștii care nu primesc multe șanse la club și le-a dat o „temă”: să facă tot posibilul pentru a prinde cât mai multe minute până la EURO.

„Am încercat, am rulat jucători, am schimbat și a fost riscant. Avem poziții pe care încă suntem vulnerabili, trebuie să încercăm să vedem ce soluții putem pregăti pentru EURO.

În următoarea perioadă, marea provocare pentru băieți este să se impună la club. Nu poți ține nivelul contra unor jucători și unor echipe de cel mai bun nivel, care joacă meci de meci, dacă nu poți să alergi, să te lupți și să câștigi dueluri.

Sunt și excepții. Ianis a fost o excepție, a intrat foarte bine la București și excelent acum, a adus personalitate în joc, și-a asumat responsabilități și a și marcat.

Avem puțini jucători la un nivel foarte bun. Față de cum era când am preluat echipa, da, am făcut niște pași. Dar nu mă bucură că au mers la mai bine, dar joacă mai puțin. Când ei au minute, cu toții avem alte perspective.”, a spus Edi Iordănescu după meci.

Cu Dennis Man puteam începe, dar și Moruțan a făcut o campanie foarte bună și am vrut să-i dăm și lui minute. Dar am vrut să vedem jucători, i-am dat minute și lui Nedelcearu, am vrut să-l vedem și pe Opruț. E normal, împotriva celei mai bune garnituri a Columbiei îți asumi riscuri.

– Edi Iordănescu 

FOTO. Cele mai tari imagini din Columbia - România:

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre Columbia - România:

Edi Iordănescu: „Columbia e o forță mondială, dar am avut mai multe șuturi pe poartă decât au avut Germania, Brazilia și Spania!”
COLUMBIA - ROMÂNIA
Edi Iordănescu: „Columbia e o forță mondială, dar am avut mai multe șuturi pe poartă decât au avut Germania, Brazilia și Spania!”
Horațiu Moldovan, tranșant: „Normal că simt o presiune”
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Horațiu Moldovan, tranșant: „Normal că simt o presiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  27 Martie 2024, 12:41

Edy, la națională nu ai timp ca la club, să le dai tuturor minute. În faza asta a pregătirilor joci cu primul 11 mereu, minim 70 min. Doar asa îți formezi relații de joc. Uita-te ce a făcut Columbia aseară, ce face Germania. Nu mai ai timp de experimente. Ah, și mai e ceva: se poate sa renunti la Alibec si R.Marin? Mai balerine ratate ca ăștia 2 nu am văzut. Sunt sigur că fără ei am juca mai bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează