FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Derapaj al lui Dinu, în direct la TV, la adresa a doi fotbaliști din Liga 1: "Parcă erau handicapați fizic"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 10:09

Cornel Dinu a avut un derapaj la adresa a doi fotbaliști ai naționalei: Constantin Budescu, mijlocașul Astrei, și Denis Alibec, atacantul Stelei.

"Am văzut imagini de la un antrenament al naţionalei. Parcă suntem de pe altă planetă. În prima zi s-au dat flori în tribune.

I-am văzut la şedinţa de pregătire pe cei doi puturoşi ai fotbalului, Budescu şi Alibec. Ce făceau ei semăna cu mişcarea între doi poliomielitici, doi handicapaţi fizic, cu o lene ieşită din comun.

Dacă cineva din staff-ul acestui neamţ ar fi avut ceva în comun cu fotbalul, ar fi intervenit. Nu poţi să îi laşi să paseseze aşa nici măcar la şedinţa de pregătire", a spus Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Cornel Dinu, tiradă la adresa lui Daum și a lui Burleanu: "S-au întâlnit muncitorii cu ucenicii. Ne conduce un propagandist prăduitor și turnător"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
6.6.6
6.6.6  •  29 Martie 2017, 09:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  29 Martie 2017, 03:23

Niciun derapaj, este purul adevar !

cazzorosso
cazzorosso  •  28 Martie 2017, 21:02

Daca voi ziaristii numiti declaratia asta derapaj , inseamna ca meritam cu varf si indesat modul in care se prezinta putorile astea , vorba lu' Boloni,alibec ala pute de lene si budescu e mai rau ca el, P.S:un articol de genul asta trebuia scris de voi , magarilor , voi ati scris ca vezi domne' a injurat Benzar , lasa l dracu sa injure ca omul macar incearca din raspusteri...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează