FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM CÎMPINA - SPORTUL 1-1

Îşi bate jucătorii!

Articol de - Publicat duminica, 11 mai 2008 00:00

Nervos că echipa sa a fost egalată în ultimul minut, preşedintele Cîmpinei, Ştefan Chiţu, l-a dat cu capul de pereţi pe un fotbalist al său.

Remiza de ieri cu Sportul, 1-1, l-a scos din pepeni pe pre­şe­din­tele Ştefan Chiţu. Ofici­a­lul prahovean şi-a îndreptat mînia spre atacantul Marius Tudor, consi­de­rat vinovat pentru golul studen­ţi­lor. Povesteşte ta­tăl jucă­to­rului, Gheor­ghe Tudor: “Îmi aş­tep­tam co­pilul în parcare, cînd l-am văzut că vine cu ochii în lacrimi: «Tată, hai re­pede că mă omoa­ră!». Am cre­zut că e vor­ba de o al­tercaţie cu un coleg, dar mi-a zis că domnul Chiţu l-a dat cu capul de pereţi în ves­tiar. Omul acesta e un ne­no­rocit! Nu e prima dată cînd îşi bate fotbaliştii. După ce că nu le dă bani, îi mai şi loveşte!”. Mai mulţi mar­tori au de­clarat că tatăl jucă­to­ru­lui a sărit la gîtul lui Chiţu, cei doi fiind des­păr­ţiţi de jan­darmi.

Chiţu a negat evenimentul: “Nu e nimic adevărat. Eu nici nu am fost la vestiare, am fost la mine în birou. Am auzit şi eu că tatăl lui Tudor a intrat şi a spart vreo două geamuri la vestiar, dar eu nu am avut nici un conflict cu el”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
 •  12 Mai 2008, 21:37

Fara Chitu, clar FCM CIMPINA nu ar fi fost astazi unde este acum .... poate ar fi fost chiar in LIGA 1 .. Pe Chitu nu il intereseaza decat sa vanda meciuri, si jucatori sa faca bani ..si mai are si aranjemate la FRF .. cu nea Mircica ..:D si Nationala feminina si de tineret mai tot timpul trag pe la hotelul lu Chitu si astfel mai spala si ei niste bani ..si isi trag bani la buzunar .. ca deh ..asa se fac lucrurile in tara asta

 •  12 Mai 2008, 14:27

acest individ este un bolnav psihic si este tinut in brate de un FRF din motive numai de presedintele ei stiute! nu este nici la prima nici la ultima abatere de genul asta. trebuie dat in judecata si inchis!

 •  12 Mai 2008, 07:13

Il stiu pe Chitu de cand era motocrosist si ii lipsete o doaga

Vezi toate comentariile (16)
Comentează