FOTBAL  »  LIGA 2  »  REPORTAJ

Exclusiv Mysport / Progresul lui Şumudică

Articol de - Publicat marti, 03 iunie 2008 00:00

A sosit la începutul returului în “Parcul cu Platani” pentru a-l înlocui pe Basarab Panduru, promovat în funcţia de director tehnic, pe banca Progresului. Marius Şumudică prelua o echipă aflată în derivă, fiind la doar 2 puncte de Liga a III-a, după ce la începutul sezonului îşi propusese revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

 

Debutul a fost dezamăgitor. Progresul pierdea pe teren propriu, 0-1 cu Dunărea Giurgiu, iar fanii deja contestau aducerea sa. Au urmat apoi două deplasări, victoria cu 2-1 în faţa celor de la Inter Gaz şi egalul neaşteptat obţinut în faţa trupei de la Braşov a lui Răzvan Lucescu. Victoria cu 2-1 cu FC Săcele îi redădea Progresului speranţa. Mînă lui Şumudică începea să se vadă, dar munca era departe de a fi terminată.

 

Au urmat trei înfîngeri consecutive cu FCM Bacău, Prefab Modelu şi FCM Cîmpina, iar numirea sa era din nou pusă la îndoială de fanii “bancarilor”. “Şumi” a răspuns cum a ştiu mai bine, prin jocul echipei. Din echipa care de abia lega două pase în turul campionatului, fostul rapidist a transformat Progresul într-o echipă care marca aproape meci de meci cîte trei goluri în poarta adversarelor.

 

Mai jos este un tabel în care observam evoluţia evidentă a Progresului sub conducerea lui Marius Şumudică:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
 •  03 Iunie 2008, 21:17

dar blaturile?

 •  03 Iunie 2008, 21:16

lui pustai de la medias,lui ionut badea de la fc arges sau lui razvan lucescu...nu le faceati un articol cu un bilant real! pt ei chiar a fost incununarea unei munci de un an de zile si s-ar fi justificat un astfel de articol!..... dar aici bate la ochi !!! DIZGRATIOS SI MIZERABIL

 •  03 Iunie 2008, 20:44

cel mai prost antrenor!un pervers mincinos......................

Vezi toate comentariile (7)
Comentează