FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

VIDEO + FOTO CS Universitatea Craiova bate Sepsi și e la 4 puncte de lider! Crețu one man show - rabona, gol și „roșu”. Clasamentul ACUM

Articol de , - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 22:30 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 22:46

CS Universitatea Craiova s-a impus pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

Juveții au jucat inteligent la Sfântu Gheorghe și au răpus-o pe Sepsi, chiar dacă au jucat jumătate de oră cu un om în minus. Alb-albaștrii au ajuns la 4 puncte de lider, așteaptă cu speranțe derularea rundei. 

CS Universitatea Craiova, victorie pe terenul lui Sepsi 

A luat ROȘU direct și ratează derby-urile cu FCSB și CFR Cluj: „E doar vina mea, un cartonaș stupid!”
Sepsi - CSU Craiova
A luat ROȘU direct și ratează derby-urile cu FCSB și CFR Cluj: „E doar vina mea, un cartonaș stupid!”

Nimic la nimic în prima repriză, dar ce repriză a doua frumoasă! Sepsi și Craiova s-au studiat, s-au invitat la inițiativă, au fost și câteva blufuri la finalizare, astfel că nu putea să se nască vreun gol care să dinamizeze confruntarea. 

Cu toate că, teoretic, oltenii aveau o miză mai mare de jucat, o victorie reintroducând, măcar de amorul artei, trupa lui Eugen Neagoe în calculele luptei la titlu. Probabil, au realizat acest detaliu la pauză. 

Alexandru Crețu a luat ochii 

Imediat după revenirea de la vestiare, atmosfera din teren s-a animat. După ce a încercat o rabona (foto jos) de rafinament în prima parte, Alexandru Crețu (49) a adus fotbalul pe stadion, când, după o fază colectivă, a deschis scorul, cu un șut bine plasat. 

CS Universitatea Craiova bate Sepsi și e la 4 puncte de lider! Crețu one man show - rabona, gol și „roșu”. Clasamentul ACUM

Imediat, Ștefănescu a avut ocazia de a restabili egalitatea, însă a avut o reluare jenantă din centrul careului. Apoi, în minutul 59, a recidivat, din nou situație uriașă, dar Zajkov a blocat extraordinar. 

Crețu chiar le-a făcut pe toate într-o oră: a avut un black-out și i-a pus crampoanele pe față lui Păun (63), eroare stupidă, și a fost eliminat direct! 

+14 FOTO

Așa e la Craiova, Sisif e alb-abastru 

Dar Niczuly și apărarea lui au făcut-o lată. Roguljic l-a deposedat pe Păun, a făcut duo cu Markovic, dacă tot au intrat pe teren în același timp, portarul lui Sepsi a ieșit ca un începător, iar Jovan (66) a înscris elegant. Juveții nu doar că au rezistat cu un om în minus, dar au prins curaj după faza ce-a dislocat tot sistemul lui Bergodi. 

Cei de la Sepsi au fost decupați din comediile mediocre. Rămași singuri cu Laurențiu Popescu, în minutul 73, Rondon s-a încurcat cu Păun. Neagoe a avut fler la schimbări, nu s-a resimțit că oltenii au evoluat în 10, Bergodi a privit îngândurat cum ai lui irosesc ocazii din toate pozițiile, fără pic de discernământ. Golul lui Ștefănescu (90+5) a fost tardiv. 

Clasamentul actualizat din play-off

Final: Sepsi - CS Universitatea Craiova 1-2

Sepsi - CS Universitatea Craiova, echipele de start

Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ciobotariu, Tamas, Ispas - C. Matei, Păun, F. Junior - I. Gheorghe, Rondon, Ștefănescu 
Rezerve: Bega, A. Dumitrescu, Bălașa, Papa, J. Rodriguez, Varga, A. Nistor, S. Șerban, Safranko
Absenți: R. Varga (accidentat), Ninaj (suspendat)
Antrenor: Cristiano Bergodi 

CS Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Ndong - A. Crețu, Screciu - Cîmpanu, Baiaram, Ivan - Koljic
Rezerve: Lazar, Căpățînă, Badelj, Găman, Mateiu, Roguljic, Ișfan, Rivaldinho, Markovic
Absenți: Vătăjelu (accidentat), Bancu (în recuperare)
Antrenor: Eugen Neagoe 

Citește și: 

Dan Petrescu, șocat de situația unui club: „Incredibil, chiar nu înțeleg!” + Pe cine mizează în Liga Campionilor

Gică Popescu, contre cu Becali și Iordănescu: „Unul a greșit timing-ul, celălalt mi-a cerut scuze” + Dezvăluire-bombă despre ce pregătește Guvernul privind finanțarea cluburilor

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
restusresturi
restusresturi  •  22 Aprilie 2023, 18:33
Postat de takanonanu pe 22 Aprilie 2023, 14:42

Pentru ca singurul neuron al unora ca tine a ramas fixat pe Complex Sportiv Craiova si daca stadionul nu ar fi pozitionat aproape pe axa N-S nu ai sti care este unul si care este altul. :) Pe langa stadioane si tarile pot avea puncte cardinale, continentele la fel si chiar si intregul glob pamantesc ...Numai ca unul ca tine nu poate sa inteleaga asta.

Numai un sandvișar.clonat putea avea asemenea explicație:))))))) râșii țării, probabil tu ai scris bannerul ăla cu "DEGEBA" :)))))))) in fenomenul ultras, voi sunteți *** țării, dar voi un aveți treabă cu fenomenul, ci cu partidul și nenea primăriță:)))) PS: ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

takanonanu
takanonanu  •  22 Aprilie 2023, 16:18
Postat de 1986 pe 22 Aprilie 2023, 07:42

Lasa ca si pe voi va asteapta Laci sau alti desculti ! Macar FCSB a fost egala lui Anderlecht !

Si Craiova a fost egala lui Leipzig pe Oblemenco ...si Leipzig e ceva mai mult decat Andelecht. Anderlecht a fost ceva acum aproape 40 de ani. Karaganda iti spun sincer suna mai rau decat Laci ...Albanezii au jucatori peste tot prin Europa iar 0-10 cu Silkeborg este bomboana de pe coliva. Ma rog voi o aveti pe asta cu 0-5, islaelienii v-au dat si ei, Backa Topola v-au dat nu stiu cate goluri cu 2 oameni mai putin. Le aveti si voi pe ale voastre nu e bai. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  22 Aprilie 2023, 15:25
Postat de kuba__ pe 22 Aprilie 2023, 10:14

Iarasi te faci de ras pe aici, coklrule

Spui tu clovnul principal Pinocchio , ziiii bre cate boabe va dadura Sepsi?

Vezi toate comentariile (81)
Comentează