FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-1

Radu Naum, STUPEFIAT după delirul lui Bergodi: „E inadmisibil! Nu l-am mai văzut așa, cu ochii ieșiți din orbite, amenințător” + Favoritul să-l înlocuiască pe italian

Cristiano Bergodi +18   FOTO
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 23:59 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 00:19

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a făcut o criză de nervi la conferința de presă după eșecul cu Sepsi, scor 0-1. El a țipat la un jurnalist și a avut un acces de furie incredibil. Radu Naum, editorialist GSP, a reacționat după spectacolul grotesc oferit de tehnician.

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține după eșecul cu Sepsi. A început să țipe și nu și-a mai putut controla nervii la adresa unui jurnalist, Radu Naum a fost șocat de reacția pe care a avut-o antrenorul italian.

Cristiano Bergodi, explicații pentru excluderea din lot a 3 jucători de bază: „A fost o decizie luată cu Dan Șucu”
RAPID
Cristiano Bergodi, explicații pentru excluderea din lot a 3 jucători de bază: „A fost o decizie luată cu Dan Șucu”

Radu Naum, indignat de reacția lui Cristiano Bergodi: „Dacă Rapid nu avea un motiv să se despartă de el, acum are unul”

+14 FOTO

„E inadmisibil așa ceva! Dacă Rapid nu avea un motiv să se despartă de el, acum are unul. Orice ar fi spus jurnalistul sau greșeala pe care ar fi făcut-o... mi se pare inadmisibil să reacționeze așa. Am văzut o altă față a lui. Parcă a ieșit altcineva din el, denotă altceva.

A fost o atitudine șocantă, felul în care atacă jurnaliștii.. L-am văzut mereu ca pe unul dintre cei mai civilizați antrenori, nu l-am mai văzut așa, cu ochii ieșiți din orbite, aproape amenințător, cine e Cristiano acesta? L-am mai văzut nervos, dar nu chiar așa”, a precizat editorialistul GSP.

„Știam că e un om calm, care știe să-și păstreze calmul”, a reacționat și Gabi Balint, prezent în studio.

Marius Șumudică, favorit să o preia pe Rapid

Eșecul cu Sepsi ar putea să-i fie fatal lui Bergodi, mai ales după criza de nervi de la conferința de presă. Giuleștenii au ajuns la patru eșecuri consecutive în play-off, iar Dan Șucu, patronul echipei, a anunțat faptul că mâine se va lua o decizie în legătură cu viitorul antrenorului.

Ilie Dumitrescu a avansat numele lui Marius Șumudică drept potențial înlocuitor pentru Cristiano Bergodi, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport. Cel mai probabil, în urma ședinței de marți, Cristiano Bergodi va fi înlocuit din cauza rezultatelor neconvingătoare.

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Gaziantep, iar numirea tehnicianului ar fi văzută și ca o mișcare strategică de a-i liniști pe suporteri, extrem de nervoși după parcursul echipei din ultima vreme. Mai există și posibilitatea ca până în vară să existe un interimat pe banca giuleștenilor. Rămâne de văzut care va fi decizia ședinței de marți, în urma căreia Bergodi ar putea fi demis.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Rapid - Sepsi 0-1. Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferința de presă: „Mă înveți tu fotbal pe mine?! Am fost tot campionatul acolo, sus”

Citește și alte știri:

Sepsi, salvată de VAR în meciul cu Rapid! Penalty și eliminare anulate după analiza fazei
SEPSI - RAPID
Sepsi, salvată de VAR în meciul cu Rapid! Penalty și eliminare anulate după analiza fazei
Eșecul cu CFR Cluj le-a fost fatal! Trei jucători de la Rapid, excluși din lot de Bergodi pentru meciul cu Sepsi
RAPID - SEPSI
Eșecul cu CFR Cluj le-a fost fatal! Trei jucători de la Rapid, excluși din lot de Bergodi pentru meciul cu Sepsi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (38)
Misu1950
Misu1950  •  16 Aprilie 2024, 16:13
Postat de fastest pe 16 Aprilie 2024, 08:33

Ei, lasati ca, in fond, are dreptate si Bergodi... Vin tot felul de porecliți ziaristi si incep ei sa intrebe inteligent si incisiv, si îl trag la raspundere pe antrenor, despre tactică, despre schimbari, da "de ce ati jucat asa", "de ce nu l-ati bagat pe x sau y" si tot felul de mizerii de-astea... Ai vazut si tu 50 de meciuri la televizor si vii sa-l certi pe Bergodi? Cat sa mai rabde si el atata tupeu si nesimtire? Asa ca, domnule Naum, nu-i mai luati apararea colegului de breaslă. Exista niste limite, chiar si in domeniul jurnalismului, chiar daca nu va vine sa credeti. E vorba de limitele bunului simț. Va stiu ca pe un om educat si bine "mobilat intelectual", numai ca atunci cand e vorba despre jurnalisti, deveniti brusc alt om. Pot sa inteleg si aceasta solidaritate de breasla, dar totul are o limita.

Daca nu scriati treba cu "mobilat la cap" va dadeam un like...Asa...

alessyo49
alessyo49  •  16 Aprilie 2024, 14:00

Mare pierdere ca a ramas stupefiat "marele" Naum, ce sa-ti spun! Jurnalistii din tara noastra sunt ***. Sunt niste *** folosite pe post de fitil pentru crea senzational, n-au nici o treaba cu deontologismul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andi1
andi1  •  16 Aprilie 2024, 13:12
Postat de RZW8591 pe 16 Aprilie 2024, 09:41

Naum este absolut jenant și penibil ,din cauza lui nu ma mai uit pe Digi.Se considera probabil mare ziarist dar nu este ,veșnic conflictual,întrerupe interlocutorii,vorbește mai mult decât invitații,le știe pe toate,are o placere diabolică pentru scandal,analizele lui fotbalistice sunt jenant de slabe. Bergodi a avut dreptate 100% ,o mare parte dintre ziariștii de la conferințele de presa pun întrebări tâmpite !!

Individul se crede cu 4 clase mai inteligent decat este!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează