FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - OȚELUL 1-1

Liviu Ciobotariu, fair-play după duelul cu Dorinel Munteanu: „Trebuie să recunoaștem. Felicit Oțelul!”

FOTO: Bogdan Bălaș +49   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de , - Publicat luni, 07 august 2023 21:00 / Actualizat luni, 07 august 2023 21:02

Sepsi Sf. Gheorghe și Oțelul Galați au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 a Superligii. Liviu Ciobotariu, antrenorul grupării covăsnene, crede că rezultatul este unul just și l-a felicitat pe omologul Dorinel Munteanu. 

Oțelul a întrerupt seria de 6 meciuri fără gol încasat de Sepsi, iar Liviu Ciobotariu a recunoscut că formația lui nu ar fi meritat mai mult de un punct astăzi. 

Mihai Stoica aplaudă un antrenor din Superligă: „A făcut minuni, e mare lucru!”
Sepsi - Oțelul 1-1
Mihai Stoica aplaudă un antrenor din Superligă: „A făcut minuni, e mare lucru!”

Liviu Ciobotariu, după Sepsi - Oțelul 

„E un punct câștigat, astăzi am făcut un joc modest, slab. Am făcut foarte multe greșeli, atât colective cât și individuale. Am avut o defensivă care s-a clătinat de multe ori. N-am avut luciditate, n-am avut prospețime, doar atacuri pe care nu le-am finalizat. Am încercat să aruncăm mingile în careul advers, să venim cu centrări.

Trebuie să recunoaștem, să felicităm echipa Oțelul. Putea să iasă mult mai rău pentru noi. Mă declar mulțumit de acest punct. Trebuie să ne trezim pentru că joi avem un meci foarte important. Trebuie să ne schimbăm atitudinea și nivelul de joc. Sunt mai multe cauze, dar în mod normal n-ar trebui să avem niciuna. 

Pentru mine toți sunt titulari, nu există rezerve. Ar fi trebui să arate că merită să îmbrace tricoul acestei echipei. Au făcut-o, dar nu cum mi-aș fi dorit și eu. Am putea să zicem că acum 3 zile am avut un rezultat euforic. 

Poate ne-am gândit și la următorul joc, poate am stat cu gândul acolo. Dar n-ar trebui să existe scuze pentru jocul prestat astăzi”, a spus Liviu Ciobotariu la Orange Sport. 

Liviu Ciobotariu a comentat și greșeala flagrantă comisă de Ninaj la golul Oțelului: „Se întâmplă. Și eu am jucat fundaș central și am făcut greșeli. Doar cine nu joacă nu greșelte. E o greșeală pe care n-ar fi trebuit să o facă, dar probabil și starea lui de oboseală a contat. Noi nu avem al 4-lea fundaș central, va trebui să îl aducem câtmai repede. Principalul vinovat sunt eu pentru acest rezultat”.

VIDEO CU FAZA. Modul hilar în care Sepsi a primit primul gol al sezonului! Alexandru Pop, autor

Citește și alte știri din Superligă: 

Hermannstadt, transfer din Italia! Fostul coleg al lui Ștefan Radu vine în România

A venit verdictul de la TAS! Decizie în cazul ultimei echipe care va juca în Liga 2

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  08 August 2023, 02:28

bravo Munteanu ai facut din *** bici,bravo si Ciubotariu pentru Europa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

temujin
temujin  •  07 August 2023, 22:58

Un profesionist cu mult bun simț! Jos pălăria!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează