FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Ce-a făcut Iulian Miu cu primii bani câștigați în fotbal: „Mi-am luat un BMW decapotabil” + povești de la șprițuri

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 13:00

Iulian Miu (47 de ani) face parte din organigrama celor de la CSA Steaua și se ocupă de Academia echipei din subordinea Ministerului Apărării Naționale. Fostul fundaș își amintește de perioada de început și le răspunde celor care-l acuză a primit un teren gratis de la Becali.

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu” și întrebat de șprițurile pe care le făceau la echipă în trecut, Iulian Miu a recunoscut și-a dat detalii de la evenimentele care se țineau în spatele ușilor închise.

„Erau lucruri normale prin care trebuie să trecem, dar depinde cum, cât și unde. Mergeam cu toți la petreceri. Era celebrul restaurant «Contesa», pe lângă Casa Poporului. O vilă unde mergeam. Stoichiță era cu organizarea. Cântam, dansam, ne bucuram. Lucruri frumoase. Dar eram mereu împreună. După anumite meciuri eram mereu acolo”

Și dintre noi erau câțiva lăutari care știau să cânte. Didi, Dumnezeu să-l ierte! Cânta și Adrian Ilie, Sabin, dar mai eram și noi pe lângă, dar nu ne pricepeam așa de bine
- Iulian Miu, fost fundaș

„Parc frumos în parcarea stadionului, mașini foarte frumoase”

Despre banii pe care îi primea ca fotbalist la Steaua, Iulian Miu nu s-a ferit să vorbească, spunând că „era o perioadă când veneau bani. Eram pe primul loc aveam calupuri de patru meciuri, câștigai Cupa, campionatul, iar veneau bani. Plus că erau și banii din Champions League”.

Și cum „era un parc frumos în parcarea stadionului, mașini foarte frumoase”, Iulian Miu a decis să fie pe aceeași lungime de undă cu ai săi colegi. „Mi-am luat un BMW decapotabil. Dar imediat mi-am luat apartament în Drumul Taberei, o nimica toată, 15.000 de dolari pe vremea aia. Acum s-au scumpit toate”, a povestit fostul fotbalist.

În prezent „m-am mutat în Pipera” și-a ținut să precizeze că terenul l-a cumpărat și nu la primit „cum spune lumea că am un teren de la domnul Becali și mi-am făcut casa acolo”. „E un teren pe care l-am cumpărat cu banii câștigați din fotbal. N-are nicio legătură cu domnul Becali”, spune Miu.

Citește și:

SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul clubului „Armatei”: „Peste un an, peste doi... Ne adaptăm la legile care sunt în țară”
PRIETENII LUI OVIDIU
SF sau realitate: vor fuziona CSA Steaua și FCSB? Răspuns din interiorul clubului „Armatei”: „Peste un an, peste doi... Ne adaptăm la legile care sunt în țară”
Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”
PRIETENII LUI OVIDIU
Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gojgaru
gojgaru  •  09 Decembrie 2023, 21:20
Postat de istet10 pe 09 Decembrie 2023, 18:21

Asta acum e lumina la csa.

Legenda:)))

istet10
istet10  •  09 Decembrie 2023, 18:21

Asta acum e lumina la csa.

Leuoo
Leuoo  •  09 Decembrie 2023, 17:57

Iuliane, când ai lovit trei mașini pe Dorobanti, în fața la liceu Caragiale erai treaz? De asta ai schimbat locul cu nevasta? Toți bețivi apar în presă și TV!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează