SPORTURI  »  TENIS  »  ATP INDIAN WELLS

Carlos Alcaraz după încă o situație dificilă la Indian Wells: „Zilele trecute albine, apoi ploaie... Să vedem ce se mai întâmplă duminică”

Carlos Alcaraz la finalul partidei FOTO Imago Images
Carlos Alcaraz la finalul partidei FOTO Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 09:36 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 10:54

Carlos Alcaraz (20 de ani și 2 ATP) a trecut de Jannik Sinner (22 de ani și 4 ATP) cu 1-6, 6-2, 6-3 în semifinale la Indian Wells și își va apăra trofeul cucerit în 2023 în fața lui Daniil Medvedev (28 de ani și 4 ATP).

Confruntările dintre Carlos Alcaraz și Jannik Sinner sunt mereu așteptate de fanii tenisului pentru că ele reprezintă rivalitatea viitorului. Semifinala de la Indian Wells 2024 a avut partea sa de intrigă și de neprevăzut.

Moment nemaivăzut în tenis. Carlos Alcaraz a fugit de pe teren în timpul meciului, fanii au intrat în panică!
INCIDENT
Moment nemaivăzut în tenis. Carlos Alcaraz a fugit de pe teren în timpul meciului, fanii au intrat în panică!

Ploaia a făcut și ea parte din peisaj, întrerupând meciul, o situație care l-a făcut pe spaniol să exclame: „Eu și Jannik am râs de situație Zilele trecute albine, apoi ploaie... Să vedem ce se mai întâmplă duminică. Este greu să începi meciul și apoi să te oprești și să o iei de la capăt. Îmi este greu să mă concentrez din nou. Nu am început suficient de bine, dar am fost foarte fericit să depășesc această problemă și să termin meciul jucând la un nivel înalt”.

Carlos Alcaraz, nervi înainte de întâlnirile cu Jannik Sinner

Înainte de duelul din deșertul californian, cei doi se întâlniseră de șapte ori, cu italianul conducând în întâlnirile directe cu 4-3. „De fiecare dată când mă confrunt cu Jannik, devin nervos, asta e sigur. Știu că trebuie să joc 100% pentru a-l învinge. Nu sunt nervos pentru el avea mai multe meciuri câștigate în fața mea.

Îmi dă o motivație suplimentară să dau totul și să vreau să-l înving în acea confruntare. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu în fiecare meci împotriva lui, ca să-l pot prinde din urmă. Cred că am făcut-o. Acum suntem la egalitate, dacă nu mă înșel. Data viitoare când mă voi confrunta cu el, nu mă voi gândi la asta”, a spus Alcaraz la conferința de presă.

Carlos Alcaraz i-a administrat lui Sinner, câștigător la Australian Open, prima înfrângere din 2024, italianul având o serie de 16 victorii. „Am jucat foarte bine în primul set, apoi am încercat să rămân solid. Tenisul este un sport de echilibru. Mergi prea direct și uneori trebuie să te și oprești. Am făcut greșeli”, a spus italianul.

Finală cu bis la Indian Wells

Ibericul îl va întâlni în finala din această noapte pe Daniil Medvedev într-o reeditare a ultimului act din 2023 pe care Alcaraz l-a câștigat cu 6-3, 6-2.

12 trofeeare în palmares Carlos Alcaraz

Scorul întâlnirilor directe este 3-2 în favoarea lui Carlos. Rusul a trecut în semifinale de Tommy Paul cu 1-6, 7-6(3), 6-2. „L-am văzut pe Carlos în meciul cu Jannik, a jucat bine, mai ales în seturile doi și trei. Știu ce s-a întâmplat anul trecut, așa că voi încerca să evoluez mai bine”, a spus Medvedev.

Citește și:

WTA, răspuns pentru GSP în cazul Simona Halep: „Am demarat procesul de revizuire a regulii”
HALEP, ADIO SUSPENDARE
WTA, răspuns pentru GSP în cazul Simona Halep: „Am demarat procesul de revizuire a regulii”
Iga Swiatek și-a spulberat adversara și a depășit-o pe Serena Williams » Simona Halep, pe locul 5
INDIAN WELLS
Iga Swiatek și-a spulberat adversara și a depășit-o pe Serena Williams » Simona Halep, pe locul 5

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează