Comentarii (38)

cpt.ahab  •  02 August 2018, 10:37

Și în cărțile lui bate câmpii. De pildă, povestește că pregătea meciul cu Hamburg după metodele lui Sacchi de la Milan, în 1983, iar Sacchi avea să ajungă la Milan în 1987. N-avem ce face, trebuie să-l iertăm, pentru că-i un personaj care nu poate fi ignorat în istoria fotbalului românesc.

Ticu Troya  •  02 August 2018, 10:34

Vad ca la baieti nu le convine , ca omul spune adevarul si recunoaste , ca steaua si dinamo furau la greu ! Ce mare surpriza ati avut !?

ertyuiop  •  02 August 2018, 10:33

O gramada de povesti, Steaua a fost infiintata de Nicolaie Ceausescu in 1947, a fost preluata un 83 de Valentin Ceausescu si a fost a lui Ilie Ceausescu, Dinamo a facut smecherii pe vremea lui Lucescu, le striga lumea "cainii rosii" in anii '70.....am zis pas la un moment dat, am deschis ochii in fotbal in 74 insa nu am auzit probabil pana spre sfarsitul anilor '80 aceasta porecla si aveam destui prieteni dinamovisti. Imi aduc aminte ca la meciul cu Eintracht evident netransmis la tv ascultand la radio imi facusem un ceas rotund si hasuram minutele trecute, toata lumea sustinea echipele romanesti, probabil numai si 2-3 dinamovisti isi smulgeau parul din cap la succesele Stelei. E povestitor Dinu si vrajeala multa insa imi aduc perfect aminte de duritatile lui si cum scandau tribunele dinu *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi  •  02 August 2018, 10:19

Cu mai multe bune decat rele,Dinu ramane un personaj veritabil,statura la care nu multi sunt in stare sa ajunga,dar o multime clantane doar ca sa se auda...La multi ani linistiti,Cornele!

fancraiova  •  02 August 2018, 09:55

Nea Cornelush asta incepe sa devina din ce ***l parca pe fiecare an . Multe din ce povesteste sunt fictiuni nicidecum adevaruri . In interviul urmator sa-l intrebati cu a distrus echipele pe la care a fost antrenor .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Cornel Drago  •  02 August 2018, 08:45

Mie mi-a placut cum a organizat el la virsta de 4 ani un meci de fotbal la el in curte si a vindut bilete cu 5 lei bucata . Asta era in 1952 cind tara era dupa razboi si dupa schimbarea orinduirii . Era jale mare si banii erau rari . 5 lei erau o avere si nu ar fi dat nimeni banii astia pentru ca nu ii aveau . In 1957-58 o inghetata costa 55 de bani si o calatorie cu tramvaiul 25 de bani . In 1952 a fost jale .....

dobrinibamus  •  02 August 2018, 08:38

ASTA este varianta ... Dinu ... pacat ca insereaza adevaruri cu minciuni sau interpretari personale ! Tinerii risca sa-l faca idol ... ceea ce pentru un caracter ca el este foarte mult ! Doamne multumescu-ti ca nu a ajuns la Steaua ! O distrugea si pe aia ca pe ... Tg. Mures, Galati sau F.C.Olt ...de care nu spune NIMIC (acolo l-a prins revolutia ca "antrenor"! Sau Kosice ... nimic despre "performantze" domnule Dinu ?? Ca la barfe si shushanele sunteti ... campion ! La fotbal stati mai rau ... si ca jucator si ca antrenor ! In rest ... La Multi Ani ! Ca avem nevoie si de astia ca tine !

mosvasile  •  02 August 2018, 08:36

Ce sa zic!La aniversari se zice la multi ani!Dar ca el a facut Dinamo 84'...Toata lumea a fost stupefiata si cu toata cenzura, gazetarii de sport nu s-au abtinut sa nu se "minuneze", cand antrenorul Dumitru Nicolae-Nicusor a fost pensionat-la vreo 55 de ani-ca sa-l puna antrenor principal pe Cornelus!Intrigantul Cornel Dinu!Dupa aia,s-a ales praful de marea echipa a lui Dinamo!Imi pare rau ca cel care i-a luat interviul nu l-a intrebat pe acest ticalos batran si cum "l-a lucrat" pe Dobrin-pe marele nostru Dobrin-la mondialul din Mexic,in 1970!Nimic nou sub soare!Cei buni se prapadesc,raman ticalosii!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Comentează