INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

Joachim Low are o problemă înainte de Campionatul Mondial! Nu poate face asta nici la 12 ani de când a preluat echipa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2018 09:54

Joachim Low e selecționerul Germaniei din 2006. Dar nici acum, după 12 ani, nu s-a obișnuit să fie constant în atenția suporterilor.

Într-un interviu acordat deunăzi cotidianului austriac Kurier, tehnicianul în vârstă de 58 de ani a recunoscut că are probleme să fie recunoscut și asaltat de fani pe stradă sau într-un mijloc de transport în comun.

"De pildă, când sunt în tren și urcă suporteri care mă recunosc și încep să cânte și să scandeze. Sincer, de cele mai multe ori îmi vine să mă ridic și să sar pe fereastră", a mărturisit Low.

Iar acasă, la Freiburg, când oameni străini îi bat la poartă ca să-i ceară bilete la meciuri încearcă să rămână cât mai calm posibil. La cinema, în schimb, merge mai relaxat: "Acolo, cu câte-un selfie, îi rezolv ușor pe toți". 

2022e anul în care lui Low îi expiră contractul cu Federația germană

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  12 Iunie 2018, 14:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează