INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Suspendat pentru doping, Pogba s-a reprofilat! A debutat deja în noua carieră

Paul Pogba, între vedete la Marele Premiu de F1 de la Abu Dhabi în noiembrie trecut / Foto: Imago
Paul Pogba, între vedete la Marele Premiu de F1 de la Abu Dhabi în noiembrie trecut / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 11:42 / Actualizat luni, 06 mai 2024 12:35

Paul Pogba (31 de ani), mijlocașul lui Juventus pedepsit 4 ani pentru doping, își ocupă timpul în lipsa fotbalului. Potrivit Le Parisien, fostul campion mondial din 2018 s-a reprofilat și joacă în pelicula „4 Zeros”, regizat de Fabien Onteniente.

Până să afle verdictul final în scandalul de doping în care este implicat și cu ce suspendare rămâne (prima decizie este de 4 ani!), Paul Pogba caută să-și umple timpul liber cu ceva. Și mijlocașul francez, aflat încă sub contract cu Juventus, a debutat într-o nouă carieră, cea de actor.

Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”
OFERTĂ
Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”

Cotidianul Le Parisien a anunțat că fostul campion mondial din 2018 figurează în distribuția fimului "4 Zeros", continuarea peliculei de comedie „3 Zeros", produsă de regizorul Fabien Onteniente și ce va apărea pe ecrane pe 9 aprilie 2025.

Pogba joacă alături de Roux și Courbis!

Aceeași sursă a dezvăluit că Paul Pogba a fost văzut la stadionul Parc de Rueil-Malmaison (Hauts de Seine) în compania actorilor Gérard Lanvin și Didier Bourdon.

Internaționalul francez interpretează rolul unui educator care se ocupă de tinerii fotbaliști. Prima parte a peliculei a fost lansată în 2002, iar din distribuție mai fac parte două personalități din lumea fotbalului, ca Rolland Courbis și istoricul antrenor Guy Roux.

Kidane visează să joace la PSG

Filmul descrie povestea unui tânăr, Kidane, care visează să devină un star al lui PSG. Scenele din film au fost filmate pe Parc des Princes în timpul meciului din Ligue 1 dintre PSG şi Rennes, din 25 februarie.

446de meciuri are Paul Pogba la echipele de club, Manchester United și Juventus, reușind 76 de goluri 96 de asisturi. Pentru națională a bifat 91 de selecții și 11 goluri

15 trofee cu cluburile și naționala

Pogba este în prezent suspendat pentru o perioadă de patru ani după ce el a fost depistat pozitiv la testosteron, la un test făcut în august 2023. Mijlocașul lui Juventus a făcut însă apel la TAS și speră în reducerea pedepsei. Care, dacă se va păstra, îi va pune practic capăt carierei de fotbalist profesionist, în care a câștigat 15 trofee cu echipele de club și cu naționalele Franței.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon
ARGENTINA
Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon"
Liverpool - Tottenham 4-2 » Echipa lui Drăgușin a fost ciuruită pe Anfield, în a patra înfrângere consecutivă
LIVERPOOL - TOTTENHAM
Liverpool - Tottenham 4-2 » Echipa lui Drăgușin a fost ciuruită pe Anfield, în a patra înfrângere consecutivă

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează