INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GAFĂ

CM 2018 // Gafa unui selecționer din "Grupa Morții" » Toate schemele de joc au fost puse în autocarul greșit, spre un sat de pescari!

Heimir Hallgrimson FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Heimir Hallgrimson FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2018 11:12

Heimir Hallgrímsson, antrenorul-dentist al Islandei, a pus valiza în care se afla computerul într-un alt autocar decât acela care urma să transporte echipa la aeroport.

Delegația Islandei la Mondialul 2018 a plecat spre Rusia cu mai bine de-o oră întârziere. Vinovat, chiar selecționerul Heimir Hallgrimson! La plecarea de la hotel, neatent, antrenorul care are și pregătire de medic stomatolog și-a "aruncat" valiza în burta altui autocar decât acela care a transportat echipa națională la aeroportul din Reykjavík. Poate că n-ar fi fost o pierdere atât de mare, dar în ea avea laptopul cu toată munca lui de 20 de ani: diverse scheme tactice, multe concepute chiar pentru turneul final din Rusia, date despre advesarii din grupă, diverse alte notițe și prezentări.

Hallgrimson și-a dat seama de eroarea comisă abia la aeroport. Noroc că celălalt autocar, care se îndrepta spre Stykkishólmur, un sat de pescari din vestul Islandei, încă nu părăsise capitala. Și-au reușit să-l oprească undeva la periferie, cu ajutorul poliției, și să recupereze valiza. "Sper să fie singura noastră greșeală la acest turneu final", a făcut haz de necaz secundul Helgi Kolvidsson. Iar selecționerul, care le-a oferit câte-o cafea tuturor, ca să fie iertat, a comentat: "E frumos să începi această aventură așa...Sunt sigur că staff-ul meu o să mă facă să plătesc pentru asta în următoarele zile". 

7ani sunt de când Heimir Hallgrimson e la naționala Islandei. Mai întâi ca asistent (2011-2013), apoi co-selecționer (2013-2016), iar din 2016 selecționer unic

Islanda face parte din grupa D, cea mai dificilă a Mondialului din Rusia, alături de Argentina, Croația și Nigeria. Vezi toate grupele AICI!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează